Betfriends bónusz

Kommentek 

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie a jobb oldalon található Bejelentkezés dobozban!

CsabiST

2010-07-28 20:52:00

Postok: 112

Kétszer írtam a találhatót de nem enged szerkeszteni. Na mindegy!
GG

"A kártyás sosem hal meg, csak másik asztalnál próbál szerencsét!"

Előzmény: CsabiST

icon-close2010.07.28 20:50:00CsabiST

A Madrid videó a következő topikban található: Fórum / versenypóker (MTT, SNG) /Kisebb nevezésű versenyek / Trog-Air, Madrid 2$-os turbó MTT videó -található.Nekem a letöltés sikeres volt. Tömörített formátumban jött le a gépre. Megnyitottam, a képminőség fasza a hang kicsit halkra sikerült de jól van az!! Véleményt többet nem tudok elmondani mert csak belekukkantottam, hogy megy -e egyáltalán. De egyébkint itt az eredeti Fórum hozzá szólás is Madridtól:

Sziasztok!

Nemrég csináltunk egy Replayeres MTT videót Trog-Air barátommal.
A verseny egy 2$ 2k$GTD turbó verseny a PS-en. Sok izgalmas és tanulságos hand, ami rávilágít a hibáimra. Teljes hossz: 1:25
LINK:
http://rapidshare.com/files/409137802/trg1.zip

Várjuk a pozitív és negatív kritikákat egyaránt.Ne kíméljetek!:)

Üdv: MADriD

ui: Üdv a két "új" tagnak! Zayl, theofatis thumbup.gif

CsabiST

2010-07-28 20:50:00

A Madrid videó a következő topikban található: Fórum / versenypóker (MTT, SNG) /Kisebb nevezésű versenyek / Trog-Air, Madrid 2$-os turbó MTT videó -található.Nekem a letöltés sikeres volt. Tömörített formátumban jött le a gépre. Megnyitottam, a képminőség fasza a hang kicsit halkra sikerült de jól van az!! Véleményt többet nem tudok elmondani mert csak belekukkantottam, hogy megy -e egyáltalán. De egyébkint itt az eredeti Fórum hozzá szólás is Madridtól:

Sziasztok!

Nemrég csináltunk egy Replayeres MTT videót Trog-Air barátommal.
A verseny egy 2$ 2k$GTD turbó verseny a PS-en. Sok izgalmas és tanulságos hand, ami rávilágít a hibáimra. Teljes hossz: 1:25
LINK:
http://rapidshare.com/files/409137802/trg1.zip

Várjuk a pozitív és negatív kritikákat egyaránt.Ne kíméljetek!:)

Üdv: MADriD

ui: Üdv a két "új" tagnak! Zayl, theofatis thumbup.gif

Előzmény: Tony_Soprano

icon-close2010.07.28 18:55:33Tony_Soprano

Szia Zayl!

Üdvözlünk az oldalon! Mindig jól jönnek a hölgyek a háznál! :)

Luigi remélem sikerül a FT el egy jó kis ligát összehozni!

Madrid a videóval nállam is gondok vannak!

Tony_Soprano

2010-07-28 18:55:33

Postok: 109

Szia Zayl!

Üdvözlünk az oldalon! Mindig jól jönnek a hölgyek a háznál! :)

Luigi remélem sikerül a FT el egy jó kis ligát összehozni!

Madrid a videóval nállam is gondok vannak!

"COSA NOSTRA"

Előzmény: Zayl

icon-close2010.07.28 15:46:11Zayl

Sziasztok!

Már egy ideje fel vagyok ide regisztrálva, de leginkább olvasni jártam ide, meg videot nézni. ( Amit innen is köszi, hogy megcsináltatok. ) Nagyon jónak tartom az oldalt, de mint lejjebb is mondták, kicsit fel lehetne pörgetni. Személy szerint szeretnék aktív tagja lenni az Oldalnak, mert nagyon tetszik, és jó dolgok vannak itt. :)

Üdv

theofatis

2010-07-28 18:12:12

Postok: 6

Üdv.
Már én is elég régóta olvasgatom a fórumot és nézem a videókat (amiknek köszönhetően úgy érzem elég sokat is fejlődött a játékom) annak ellenére, hogy a hozzászólásaim száma az ezzel együtt kb. három:).
Viszont az a gondolatom támadt, hogy kéne csinálni egy Videó feltöltős topicot és oda a fórumosok benyomhatnák a videó linkeket amíg nincsen nagyobb szerver.
A feltöltések talán mehetnek ide: http://www.toldacuccot.hu/ mert szívesen néznék videókat olyan emberektől akik nem tagjai a pókerarcoknak, viszont itt blogolnak vagy fórumoznak és stabil nyerők is.

U.I.: ja és grat. az oldalhoz és az itt blogolóknak és fórumozóknak mert azt hiszem ez azon ritka oldalak egyike ahol nem megy még orrba-szájba az anyázás egymás szidása (egy két renitenst kivéve) hanem igencsak konstruktív hozzászólásokkal találkozni. (reméljük ez így is marad kopp-kopp:))

Zayl

2010-07-28 15:46:11

Postok: 7

Sziasztok!

Már egy ideje fel vagyok ide regisztrálva, de leginkább olvasni jártam ide, meg videot nézni. ( Amit innen is köszi, hogy megcsináltatok. ) Nagyon jónak tartom az oldalt, de mint lejjebb is mondták, kicsit fel lehetne pörgetni. Személy szerint szeretnék aktív tagja lenni az Oldalnak, mert nagyon tetszik, és jó dolgok vannak itt. :)

Üdv

CsabiST

2010-07-28 14:11:08

Kössz a kommentet Luigi mester!!!

Előzmény: Luigi

icon-close2010.07.28 11:25:30Luigi

örülök, hogy ennyien szeretitek az oldalt, és próbáltok is tenni valamit a közösségfejlesztésért!Elolvastam a tippeket, a vidis linket nem sikerült megnyitnom.
Magam részéről a következőt tudom megígérni:
1.Megkérdezem FullTiltéknél, hogy támogatnának-e egy Magyar vagy Pokerarcokos Mikro-Midstakes MTT-ligát
2.Veszek az oldalnak szerverkapacitást ahhoz, hogy kb. korlátlanul lehessen feltölteni vidiket
+egy meglepetésen is töröm a fejemet, de ez még képlékeny.
+természetesen igyekszem gyártani a vidiket.
Augusztus 2-án berántom az IPT Velencét, utána ráhasalok a témára!
Addig is várom a további építő ötleteket!
+ha a lenti vidit fel tudnátok rakni vmi olyan oldalra, ahol meg is tudom nyitni, azt értékelném, szívesen megnézném!

daPEPEhu

2010-07-28 12:36:39

Postok: 182

Köszi Luigi hogy benéztél,ja és még egyszer GRAT a VB győzelemhez!...te vagy az egyik legszorgalmasabb Pókerarc... afro.gif

bling5630

2010-07-28 12:25:22

Postok: 164

Előre is köszönjük, jó hogy benéztél ebbe a topicba is,

"max nem jön össze, úgyis meghalunk"

Luigi

2010-07-28 11:25:30

Postok: 357

örülök, hogy ennyien szeretitek az oldalt, és próbáltok is tenni valamit a közösségfejlesztésért!Elolvastam a tippeket, a vidis linket nem sikerült megnyitnom.
Magam részéről a következőt tudom megígérni:
1.Megkérdezem FullTiltéknél, hogy támogatnának-e egy Magyar vagy Pokerarcokos Mikro-Midstakes MTT-ligát
2.Veszek az oldalnak szerverkapacitást ahhoz, hogy kb. korlátlanul lehessen feltölteni vidiket
+egy meglepetésen is töröm a fejemet, de ez még képlékeny.
+természetesen igyekszem gyártani a vidiket.
Augusztus 2-án berántom az IPT Velencét, utána ráhasalok a témára!
Addig is várom a további építő ötleteket!
+ha a lenti vidit fel tudnátok rakni vmi olyan oldalra, ahol meg is tudom nyitni, azt értékelném, szívesen megnézném!

Tony_Soprano

2010-07-24 20:47:36

Ez jó ötlet. Benne lennék én is. 5-10-20$ PLO ,NLHE esetleg STUD on indulnék én is. Meg jó lenne valami main event mondjuk 55$ ért. Lehetne 8-10 forduló. NLHE be 6 max event is lehetne. Stars megfelelő terep lenne szerintem is. WCOOP idején úgyis tolják Birsék Ricsiék mindenki. Addig össze tudnák szerintem szervezni az arcok.

"COSA NOSTRA"

Előzmény: daPEPEhu

icon-close2010.07.24 20:23:52daPEPEhu

vagy az is jó lenne hogy aki részt akar venni a sorozatban az bedob a kasszába 5-10 dollárt vhol összegyűjtenénk és a végén szét osztanánk helyezés szerint.Azért gondoltam csak pár dollára mert itt végülis nem az lenne a cél hogy meggazdagodjunk hanem hogy egy jót játszunk.És akkor játszanánk pl az összes póker változatot ami a pokerstarson megtalálható és versenyenként pontoznánk,mondjuk a döntő asztalt...ez csak egy ötlet de én nagyon lájkolnám ha létrejönne...

daPEPEhu

2010-07-24 20:23:52

vagy az is jó lenne hogy aki részt akar venni a sorozatban az bedob a kasszába 5-10 dollárt vhol összegyűjtenénk és a végén szét osztanánk helyezés szerint.Azért gondoltam csak pár dollára mert itt végülis nem az lenne a cél hogy meggazdagodjunk hanem hogy egy jót játszunk.És akkor játszanánk pl az összes póker változatot ami a pokerstarson megtalálható és versenyenként pontoznánk,mondjuk a döntő asztalt...ez csak egy ötlet de én nagyon lájkolnám ha létrejönne...

daPEPEhu

2010-07-24 20:07:36

Én is legjobban annak örülnék ha lehetne feltölteni videókat és utána szépen megbeszélnénk a handeket egymásközt,ahol a pro-k és besegítenének.Másrészt nekem teljesen mindegy hogy a hírek már láthatóak voltak másik oldalon..nem mindegy melyik oldalonmeg nézed meg??:)ja még van egy utsó ötletem:lehetne csinálni pókerarcok poker sorozatot vmelyik teremben ahol különböző pókerfajtákban versenyezhetnénk(ez mondjuk pokerstarson a legkivitelezőbb) és a végén lenne valami nyeremény vagy csak egy gratuláció a győztesnek biggrin.gif

MADriD

2010-07-24 18:07:30

Postok: 218

Hasonlóan gondolkodom én is, sőt Trog-Air barátommal már el is készítettünk egy videót.
Ez jelenleg még csak átmeneti feltöltés aki tud végleges verziót az pls szóljon!

http://rapidshare.com/files/408636431/trg1.zip

http://rapidshare.com/files/408620567/trg1.zip

"Do for Basketball,Do for Captain America, Do for me baby come on!"

icon-close2010.07.24 17:49:59Tony_Soprano

Nekem nem kéne külön díjjazás és sokunknak nem is ez lenne a célja azzal ha elkészítenénk egy videót. Nekem bőven elég az a díjj, hogy megnézhettem az ember a holdont 12X meg hogy az SM videók külön mappában sorakozhatnak.

Tony_Soprano

2010-07-24 17:49:59

Nekem nem kéne külön díjjazás és sokunknak nem is ez lenne a célja azzal ha elkészítenénk egy videót. Nekem bőven elég az a díjj, hogy megnézhettem az ember a holdont 12X meg hogy az SM videók külön mappában sorakozhatnak.

"COSA NOSTRA"

Előzmény: SzeksZ

icon-close2010.07.24 16:59:11SzeksZ

Sziasztok!

Mr. Sopranoval egyetértek abban, hogy akár az oldal felhasználóitól is kerülhetnének ki esetleg videók, írásos anyagok. Sok témában eléggé jó, kultúrált vitákat tudunk lefolytatni. Kb. egy-másfél éve olvasom az oldalt, kb. napi szinten, de csak mostanában kezdtem el commenteket írogatni (remélem sikerült valami értelmeset hozzátenni a vitákhoz, véleményekhez:))

Valóban kicsit fel kéne pörgetni az oldalt, szerintem ebben elég sokan egyetértünk. Én azt javasolnám, hogy írjatok ki egy videó készítő versenyt. Szívesen csinálnék mtt videót, most úgyis pár nap grindolás következik számomra, orrvérzésig mtt-zek. Ha sikerül valami normális eredmény, amire van némi esély, akkor szívesen csinálnék belőle egy jó kis vidit. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, és nyílván a szerkesztők pedig eldöntik, hogy melyik lenne az a videó, amit érdemesnek tartanának kitenni az oldalra is. Ha mondjuk megcsinálom, és nem tetszik, és nem rakják ki, részemről nem lenne sértődés, nem üti meg a szintet, ez van és kész( akkor kirakom a pokertubera, oda úgyis feltöltenek minden szutykot:D).Az esetleges díjazásról annyit, hogy én bőven beérném azzal is, ha beülhetnék Luigi/Iteo/Bélabá/márkó (stb. már elnézést, a többieket is becsülöm,szeretem, de most nem akartam mindenkit felsorolni) mögé egy vasárnapi sessionre, amolyan edzésfélére:D Vagy mondjuk egy gyertyafényes vacsora Polgár Krisztával+headsup:DDDDDD (bocs rickó,ezt nem hagyhattam ki:D) Vagy ha nagyon szeretnétek, lehet ám pénz/tárgynyeremény. Vagy a legjobb videó kikerülhet a pokerstars.tv oldalra(ricsi jóvoltából, vagy egy full tiltes oldalra luigi jóvoltából:D:D)

Egy szó mint száz, én jobban örülnék, ha kikerülne a videóm az oldalra, mintha mondjuk kapnék 100/200 dollárt, vagy ilyesmi(persze ezzel lehet hogy egyedül leszek:D)

Fontoljátok meg, kedves szerkesztők. A ti feladatotok annyi lenne, hogy végig kéne nézni kb. 10-20 darab, agyzsibbasztó amatőr videót:D és eldönteni, hogy melyek a legjobbak.

CsabiST

2010-07-24 17:04:35

Ezekre a videókra én is kíváncsi lennék, bármilyen amatőr szintű is. Az alatta lévő fórumban pedig kitárgyalnánk ki, hogyan oldotta volna meg az adott szitukat. GG pokerarcok

Előzmény: SzeksZ

icon-close2010.07.24 16:59:11SzeksZ

Sziasztok!

Mr. Sopranoval egyetértek abban, hogy akár az oldal felhasználóitól is kerülhetnének ki esetleg videók, írásos anyagok. Sok témában eléggé jó, kultúrált vitákat tudunk lefolytatni. Kb. egy-másfél éve olvasom az oldalt, kb. napi szinten, de csak mostanában kezdtem el commenteket írogatni (remélem sikerült valami értelmeset hozzátenni a vitákhoz, véleményekhez:))

Valóban kicsit fel kéne pörgetni az oldalt, szerintem ebben elég sokan egyetértünk. Én azt javasolnám, hogy írjatok ki egy videó készítő versenyt. Szívesen csinálnék mtt videót, most úgyis pár nap grindolás következik számomra, orrvérzésig mtt-zek. Ha sikerül valami normális eredmény, amire van némi esély, akkor szívesen csinálnék belőle egy jó kis vidit. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, és nyílván a szerkesztők pedig eldöntik, hogy melyik lenne az a videó, amit érdemesnek tartanának kitenni az oldalra is. Ha mondjuk megcsinálom, és nem tetszik, és nem rakják ki, részemről nem lenne sértődés, nem üti meg a szintet, ez van és kész( akkor kirakom a pokertubera, oda úgyis feltöltenek minden szutykot:D).Az esetleges díjazásról annyit, hogy én bőven beérném azzal is, ha beülhetnék Luigi/Iteo/Bélabá/márkó (stb. már elnézést, a többieket is becsülöm,szeretem, de most nem akartam mindenkit felsorolni) mögé egy vasárnapi sessionre, amolyan edzésfélére:D Vagy mondjuk egy gyertyafényes vacsora Polgár Krisztával+headsup:DDDDDD (bocs rickó,ezt nem hagyhattam ki:D) Vagy ha nagyon szeretnétek, lehet ám pénz/tárgynyeremény. Vagy a legjobb videó kikerülhet a pokerstars.tv oldalra(ricsi jóvoltából, vagy egy full tiltes oldalra luigi jóvoltából:D:D)

Egy szó mint száz, én jobban örülnék, ha kikerülne a videóm az oldalra, mintha mondjuk kapnék 100/200 dollárt, vagy ilyesmi(persze ezzel lehet hogy egyedül leszek:D)

Fontoljátok meg, kedves szerkesztők. A ti feladatotok annyi lenne, hogy végig kéne nézni kb. 10-20 darab, agyzsibbasztó amatőr videót:D és eldönteni, hogy melyek a legjobbak.

SzeksZ

2010-07-24 16:59:11

Postok:

Sziasztok!

MADriD

2010-07-23 16:15:08

+1
Nekem is nagyon bejön ez a lazaság, és hogy mindenki mindenkinek szívből szurkol.
Szerintem ebben az irányban kéne folytani.

Előzmény: propaty

icon-close2010.07.23 01:05:52propaty

Magam is belátom, hogy ez nem az oktató oldalak csúcsa, és ezen a téren lenne javítani való, de amikor ezt a fórumot választottam „póker-társalgásra”, a fő szempontom pont az a lazaság volt, ami áthatja „ezt” az egészet.
Ismerem a többi hasonló oldalakat, és messze nem érzem azt a jó családias hangulatot, ami itt van. Rém erőltetett, ahogy komolykodva vitatkoznak, no humor, egymás gyakori gyalázása, lehülyézése, stb.
Nekem rém szimpatikus volt probirs utolsó blogja, amiben maga is azt írja, hogy csak azért van itt, mert nem kötelező. Legalábbis én így értelmeztem a szavait.
Nem tudom lesz-e valaha ez a legjobb oktató oldal, de azt remélem, hogy a számomra legfontosabb értékeit megőrzi.

Tony_Soprano

2010-07-23 14:13:04

Egy ilyen oldalt üzemeltetése üzlet. A pénz mindenkinek pénz. Miért keresne valaki egységnyi idő alatt egy egységet ,ha egy kis energia ráfordítással esetleg egy kis befektetéssel egységnyi idő alatt több egységet kereshet. Tehát az oldal nagyobb profitot termelhetne ha többet foglalkoznának vele. Mert az nem igaz hogy az oldal non profit szervezet mert akkor nem kéne itt a jobb oldalon -> ott arra az a reklámsáv.

"COSA NOSTRA"

Matt Coburn

2010-07-23 09:07:28

Postok: 72

Szerintem helyén kell kezelni, a pókerakadémiához képest ez egy speciálisabb oldal, ha mondjuk az akadémia a bevásárlóközpont, akkor ez egy kedvenc csirkéző a sarkon, ahol finom ínyencségeket árulnak. Nem szolgál ki olyan igényeket, hogy napi rendszerességgel újdonságok, videók, mittudoménmi, mer gondolom páran csinálják az egészet, ám amit leközölnek, az nagyon jó. Szóval szerintem ne innen várjuk a napi pókeres stimulálást, ami megédesíti az életünket, és főleg ne hergeljük türelmetlen nyafogással a készítőket, mer csak felbasszuk az agyukat. Amít nem csinálnak meg pusztán a maguk öröméért, azt nem fogják akkor se, ha megy a nyervogás. Sőt, akkor még úgy se. Ha nagyon nem tudtok mit kezdeni magatokkal, irány a strand! :)

Tony_Soprano

2010-07-23 02:21:19

A felelős szerkesztő kérdés a lényegen nem változtat. Fel kell pörgetni az oldalt és ezt nem feltétlen Ricsiéknek kell megtenni viszont közre kell működniük benne hogy egy sikeres oldal és egy sikeres közösség lehessen. Plusz mindenképp átláthatóbbá kell tenni. És ezek nem nagy munkák.

"COSA NOSTRA"

Előzmény: Nitro

icon-close2010.07.23 01:41:13Nitro

Sziasztok! Nem is tudom, hol kezdjem el, túl sok kérdés (és néhány légbőlkapott kijelentés) hangzott el, de én csak a saját részemről tudok nyilatkozni. Az oldalnak van felelős szerkesztője, és nem az "arcok" irányítják az oldalt. Az oldal legalján megtalálod az impresszumot :)

A WPT cikk kétségtelenül csúszással került ki, ennek egy félreértés az oka, nagy részről az én hibámból, ezért elnézést kérek.

Most a WSOP másfél hónapos grindja után a srácok pihenőre vonultak, úgy gondolom, enyhén szólva is túlzás napi egy bejegyzést várnunk tőlük. Ricsi és Luigi a világ vezető termeinek profijai lettek, ez más kötelezettségekkel is jár.

Elfogultság nélkül kijelenthetem azt is, hogy a magyar nyelvű oldalak kétségkívül legszínvonalasabb és legszórakoztatóbb videóit láthattátok itt (mindezt ingyen és bármiféle státusz-szint elvárása nélkül), hogy olyan gyöngyszemeket már ne is említsek, mint például Iteo 2-7 TD sulija. Gondoljatok bele, a szám aktuális világbajnokától tanulhattok!

Szóval eléggé távol áll a valóságtól az oldal haldoklását kiabálni. Luigi SM videójának negyedik része már kikerült a kezei közül, csak a vágás és az optimalizálás van hátra. Emellett lesz még meglepetés, csak tartsatok ki! :)

Nitro

2010-07-23 01:41:13

Postok: 28

Sziasztok! Nem is tudom, hol kezdjem el, túl sok kérdés (és néhány légbőlkapott kijelentés) hangzott el, de én csak a saját részemről tudok nyilatkozni. Az oldalnak van felelős szerkesztője, és nem az "arcok" irányítják az oldalt. Az oldal legalján megtalálod az impresszumot :)

A WPT cikk kétségtelenül csúszással került ki, ennek egy félreértés az oka, nagy részről az én hibámból, ezért elnézést kérek.

Most a WSOP másfél hónapos grindja után a srácok pihenőre vonultak, úgy gondolom, enyhén szólva is túlzás napi egy bejegyzést várnunk tőlük. Ricsi és Luigi a világ vezető termeinek profijai lettek, ez más kötelezettségekkel is jár.

Elfogultság nélkül kijelenthetem azt is, hogy a magyar nyelvű oldalak kétségkívül legszínvonalasabb és legszórakoztatóbb videóit láthattátok itt (mindezt ingyen és bármiféle státusz-szint elvárása nélkül), hogy olyan gyöngyszemeket már ne is említsek, mint például Iteo 2-7 TD sulija. Gondoljatok bele, a szám aktuális világbajnokától tanulhattok!

Szóval eléggé távol áll a valóságtól az oldal haldoklását kiabálni. Luigi SM videójának negyedik része már kikerült a kezei közül, csak a vágás és az optimalizálás van hátra. Emellett lesz még meglepetés, csak tartsatok ki! :)

"If they check you bet. If they bet you raise. If they raise, you move all-in."

propaty

2010-07-23 01:05:52

Postok: 213

Magam is belátom, hogy ez nem az oktató oldalak csúcsa, és ezen a téren lenne javítani való, de amikor ezt a fórumot választottam „póker-társalgásra”, a fő szempontom pont az a lazaság volt, ami áthatja „ezt” az egészet.
Ismerem a többi hasonló oldalakat, és messze nem érzem azt a jó családias hangulatot, ami itt van. Rém erőltetett, ahogy komolykodva vitatkoznak, no humor, egymás gyakori gyalázása, lehülyézése, stb.
Nekem rém szimpatikus volt probirs utolsó blogja, amiben maga is azt írja, hogy csak azért van itt, mert nem kötelező. Legalábbis én így értelmeztem a szavait.
Nem tudom lesz-e valaha ez a legjobb oktató oldal, de azt remélem, hogy a számomra legfontosabb értékeit megőrzi.

"és ezt nagyon komolyan mondom"

Tony_Soprano

2010-07-22 20:36:48

A 2 név után a sok ...... a többi nevet jelenti. :)

"COSA NOSTRA"

Előzmény: Dzsörzi

icon-close2010.07.22 20:31:17Dzsörzi

Véletlenül pont erre gondoltam ma!

Habár szerintem nemcsak 2 ember készíthetne videót. Én bárkiét megnézném, aki fel tud mutatni valamilyen tanulságos verseny / SNG / CG anyagot.

Ehhez mi kell?
-1 db microfon ...pár száz Ft-tól már kapható de 2500Ft-ért is olyat kapni ami teljesen jó hangminőséget biztosít.

-Camstudio

vagy

-HyperCam
(Mindkettő ingyenesen letölthető program videó készítő program (felveszik a monitor képét)

Valamint egy replayer program:
pl. Universal Replayer

HA ezek megvannak már kezdődhet is a felvétel! Szóval hajrá srácok!

Dzsörzi

2010-07-22 20:31:17

Postok: 49

Véletlenül pont erre gondoltam ma!

Habár szerintem nemcsak 2 ember készíthetne videót. Én bárkiét megnézném, aki fel tud mutatni valamilyen tanulságos verseny / SNG / CG anyagot.

Ehhez mi kell?
-1 db microfon ...pár száz Ft-tól már kapható de 2500Ft-ért is olyat kapni ami teljesen jó hangminőséget biztosít.

-Camstudio

vagy

-HyperCam
(Mindkettő ingyenesen letölthető program videó készítő program (felveszik a monitor képét)

Valamint egy replayer program:
pl. Universal Replayer

HA ezek megvannak már kezdődhet is a felvétel! Szóval hajrá srácok!

"A Limit póker tudomány, a No Limit viszont művészet!"

icon-close2010.07.22 16:52:34Tony_Soprano

nem tudom hogy van e ilyen de kéne az oldalnak egy "felelős szerkesztő" akinek az lenne a dolga, hogy ne kerüljön ki 1 hetes hír. Plusz átláthatóbbá kéne tenni az oldalt!!! Az a baj hogy a fő "arcok" nagyon elfoglaltak egész évben. Nem tudom hogy ki vagy kik irányítják az oldalt de gondolom hogy ŐK. Holott nekik erre igazábol nincs is idejük. Az Ő aktív részvételükkel és munkályukkal de valaki másnak kéne irányítania az oldalt. Hogy folyamatosan friss hírekkel szolgáljanak ne olyanokkal ami más oldalon megjelent egy hete, meg a hírt ne ugyan azzal a képpel tegyék ki mint ami más oldalon is megjelent. Mert ez gáz. Mondjuk ezeket a híreket pont nem a fő "arcok" tették ki..... Egy aktív fórumot kéne létrehozni mindenféle fórumtémával. Nem csak a fő "arcoknak" kéne videót készíteni hanem nekünk pókerarcok tagoknak is. Elvégre mindenböl lehet tanulni. Abbol is ha mondjuk Én készítek egy videót és egy elbaszott hendemhez mondjuk Lugi leírja hogy mit kelett volna másképp csinálnom. Frici pl csinálhatna egy videósorozatot SNG bol. Sanyec MTT videót. .......... Ezekhez nem kell pénzt se befektetni. Ha esetleg még a fő "arcok" rá is szánnának valamennyit vagy segítségül hívnák Ricsi révén a Starst , Luigi pedig a Tiltet akkor bizony itt egy elég komoly oldalt össze tudnának hozni. Ehez viszont nekünk is aktivizálnunk kell magunkat!!!

daPEPEhu

2010-07-22 18:43:59

+1

icon-close2010.07.22 16:52:34Tony_Soprano

nem tudom hogy van e ilyen de kéne az oldalnak egy "felelős szerkesztő" akinek az lenne a dolga, hogy ne kerüljön ki 1 hetes hír. Plusz átláthatóbbá kéne tenni az oldalt!!! Az a baj hogy a fő "arcok" nagyon elfoglaltak egész évben. Nem tudom hogy ki vagy kik irányítják az oldalt de gondolom hogy ŐK. Holott nekik erre igazábol nincs is idejük. Az Ő aktív részvételükkel és munkályukkal de valaki másnak kéne irányítania az oldalt. Hogy folyamatosan friss hírekkel szolgáljanak ne olyanokkal ami más oldalon megjelent egy hete, meg a hírt ne ugyan azzal a képpel tegyék ki mint ami más oldalon is megjelent. Mert ez gáz. Mondjuk ezeket a híreket pont nem a fő "arcok" tették ki..... Egy aktív fórumot kéne létrehozni mindenféle fórumtémával. Nem csak a fő "arcoknak" kéne videót készíteni hanem nekünk pókerarcok tagoknak is. Elvégre mindenböl lehet tanulni. Abbol is ha mondjuk Én készítek egy videót és egy elbaszott hendemhez mondjuk Lugi leírja hogy mit kelett volna másképp csinálnom. Frici pl csinálhatna egy videósorozatot SNG bol. Sanyec MTT videót. .......... Ezekhez nem kell pénzt se befektetni. Ha esetleg még a fő "arcok" rá is szánnának valamennyit vagy segítségül hívnák Ricsi révén a Starst , Luigi pedig a Tiltet akkor bizony itt egy elég komoly oldalt össze tudnának hozni. Ehez viszont nekünk is aktivizálnunk kell magunkat!!!

Tony_Soprano

2010-07-22 16:52:34

"COSA NOSTRA"

MADriD

2010-07-22 15:05:18

"Jó én megértem, hogy rengeteg idő egy igazi oktatóoldalt összehozni, meg lehet nem is ez a céljuk, meg ha tényleg több anyagot szeretnénk, akkor fizetőssé kéne tenni ezeket a szolgáltatásokat."
Az oldal nonprofit oldalként jött létre.Szerintem ilyen aktivitás mellett nagyon kevesen fizetnének be. Emellett az oldal szerkesztőinek nem a nyereség termelés a céljuk.
Olvasd el a Ricsi interjút a cardplayerben(ami már egy éve jelen van a magyar piacon folyóiratként és még mindig nemsikerült épkézláb weboldalt létrehozniuk) ahol elmondja, hogy rossz managereik saját maguknak azért nem fejlődik olyan ütemben az oldal mint szeretnék/elvárnák.
Szerintem ha mindenki naponta egy hsz-t írna (ami nem tart 2 percig se) akkor felpörögne itt az élet

GL!

lupusm

2010-07-21 17:56:14

Postok: 25

Csatolnék egy blogbejegyzést és hozzászólásait

Hol vagytok ászok????

2010.07.15 10:41

Sziasztok,ez az első blogim,kérlek nézzétek humánusan......Rendszeresen olvasom az oldalt,és nagyon jónak találom,de NEM azok miatt akik alapították.....Szerintem el kellene, dönteni,hogy akarják vagy nem,Luigi,és Iteon kívül,teljes halott.....A többi blogolonak köszönhetik hogy még működik az oldal..De gondolom ezt nem csak én látom így,csatlakozzatok,és lázadjunk FEL!!!!!!na jó ez egy kicsit erős,de pls,ÍRJATOK!!!!!GL
ÚJ MEGJEGYZÉS

burinho

2010-07-16 20:01:36

Postok: 38
Privát üzenet küldése

Csatlakoznék,tényleg el vannak veszve a srácok....
Bélabá blogját meg nem is említsétek...1hónapja nem írt

Válasz erre

regularfish

2010-07-16 11:13:35

Postok: 288
Privát üzenet küldése

én így is örülök, hogy időnként olvashatok tűlük.

"“In case of doubt, attack.”"

Válasz erre

lupusm

2010-07-16 10:22:58

Postok: 23
Privát üzenet küldése

Én is egyetértek ezzel, Luigin és Iteon kívül én azért Milit is megemlíteném, mert nem egy videóban tevékenyen részt vesz, valamint Romsyt ,aki ritkán blogol, de a többi topikban sokszor szokott válaszolni.

Amikor Béla kilépet, nem értettem miért írja ,hogy kilép ,mert nem akar középszerű dolgokban részt venni, de közben nem túl sok cikket vagy videót csinált. Meg a mostani oldala, finoman szólva kritikán aluli.

Jó én megértem, hogy rengeteg idő egy igazi oktatóoldalt összehozni, meg lehet nem is ez a céljuk, meg ha tényleg több anyagot szeretnénk, akkor fizetőssé kéne tenni ezeket a szolgáltatásokat.

De én már annak is örülnék, ha lenne valami fasza kis bónuszrendszer, mint például a pokersavvy-n ( ezt lehet kitörlik ,de leírom), és nem ugyanazok a bónuszok, mint minden más oldalon.

Bejelentkezés

Elfelejtette jelszavát? Itt regisztrálhat.