Betfriends bónusz

Kommentek 

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie a jobb oldalon található Bejelentkezés dobozban!

bereszoo76

2010-07-28 12:45:38

Postok: 11

Az annyjuk tripperes seggét adózzak 40%-ot!!! Ha bukok 4 millát,aztán nyerek 1 millát betoljak 4 kilót??? Ez GÁZ

bereszoo76

2010-07-28 12:45:38

Postok: 11

Az annyjuk tripperes seggét adózzak 40%-ot!!! Ha bukok 4 millát,aztán nyerek 1 millát betoljak 4 kilót??? Ez GÁZ

daPEPEhu

2010-07-21 21:56:59

Postok: 165

VaTa ne is figyelj az ilyen hozzászólókra...ja az meg már más kérdés hogy ebben az országban minden egyes fillért le nyúlnak...

VaTa

2010-07-21 18:40:38

Postok: 4

Ja, és még annyi:
Ha megkérdezem azt, hogy "mit kezdetek a magyar helyzettel", az nem azt jelenti, hogy nem akarok adózni, hanem a kérdés arra irányul kedves hozzászóló, hogy ebben a szabályozatlan rendszerben, hogyan kéne cselekedni, hogy ne járjunk el szabálytalanul!

Mindenesetre sok sikert az élethez! Rád fér!

Előzmény: HHolokamu

icon-close2010.07.21 18:11:51HHolokamu

"Off-topic:
Amúgy marha jók a videók, amiket Luigi és Mili csinál, le a kalappal előttük, hogy erre is szánnak időt.
Köszi Nektek, iszonyat sokat tanulok belőlük, belendítette a karriert. :) "

Igen, rentgeteg időt szánnak rá.. Mire is te baromarcú? Esetleg arra, hogy anyucikád faszrahúzzák análba..
Hamarosan kopogtat az apeh picifiam, akkor te is benne leszel az análpartiba..

VaTa

2010-07-21 18:32:13

Nem teljesen értem, mi a problémád?
Valamit netán rosszul tettem?
Ha jön hozzám az Apeh, az egyedül az én gondom.

Ha aggódsz értem, azt szebben is kifejezhetnéd!

Ha valami információt meg kívánsz osztani, esetleg tanácsolnál valamit, azt legyél szíves, ember módjára tedd meg!

Előzmény: HHolokamu

icon-close2010.07.21 18:11:51HHolokamu

"Off-topic:
Amúgy marha jók a videók, amiket Luigi és Mili csinál, le a kalappal előttük, hogy erre is szánnak időt.
Köszi Nektek, iszonyat sokat tanulok belőlük, belendítette a karriert. :) "

Igen, rentgeteg időt szánnak rá.. Mire is te baromarcú? Esetleg arra, hogy anyucikád faszrahúzzák análba..
Hamarosan kopogtat az apeh picifiam, akkor te is benne leszel az análpartiba..

VaTa

2010-07-18 09:21:35

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat!
Ezek már igazán használható ötletek!

Minden jót mindenkinek!

Üdv,

VaTa

Előzmény: BENABACSI

icon-close2010.07.17 22:56:29BENABACSI

nyitsz magadnak egy moneybookers "számlát"
kérsz tőlük egy mastercardot
és kedvedre veheted le a lét bárhol az országban
a magyar bankrendszeren nem megy keresztül
kicsit bővebben itt:
http://moneybookers.internetesfizetes.com/moneybookers_mastercard_igenyles.html
és hogy miért jo ez:
http://moneybookers.internetesfizetes.com/gyik_mastercard.html

BENABACSI

2010-07-17 22:56:29

Postok: 14

nyitsz magadnak egy moneybookers "számlát"
kérsz tőlük egy mastercardot
és kedvedre veheted le a lét bárhol az országban
a magyar bankrendszeren nem megy keresztül
kicsit bővebben itt:
http://moneybookers.internetesfizetes.com/moneybookers_mastercard_igenyles.html
és hogy miért jo ez:
http://moneybookers.internetesfizetes.com/gyik_mastercard.html

plsdntcallmybet

2010-07-17 11:01:34

Postok: 152

amennyire én tudom a mb-t nem tudják nyomon követni , onnan meg szétvásárolgathatod magad a neten feltéve ha nem a kp kell..
egyébként 200k huf alatti utalásokat nem figyeli az apeh , szal ha ez alatt az összeg alatt utalsz ki akkor az sem igazán fog feltűnni senkinek , ráadásul ezt havonta töbször is megteheted ( persze nem kell pofátlannak lenni ) + sehol nincs törvényileg leszabályozva hogy hány bankszámlával rendelkezhetsz ( vagy lehet már le van ) itt viszont rákérdezhetnek hogy minek neked x bankszámla.legtöbb teremnél nagy összegű kiutalásokhoz jegyzői nyilatkozatot kérnek , de ez változó és ezután már adóznod kell.

40% körüli adóvonzata van egyébként de nem tudom pontosan / még nem adóztam ilyenek után :S

"...ha nem tudsz úszni,nem a víz a hülye...."

zsolt033

2010-07-16 19:42:12

Postok: 31

coolio.gif Sejtetem ! " Mindenki megoldja magának"

Előzmény: SzeksZ

icon-close2010.07.16 16:06:32SzeksZ

Csendesen megjegyzem, hogy ebben a témában valószínűleg nem fog születni érdemi hozzászólás, ami kielégíti a kíváncsiságotokat:)

SzeksZ

2010-07-16 16:06:32

Postok:

Csendesen megjegyzem, hogy ebben a témában valószínűleg nem fog születni érdemi hozzászólás, ami kielégíti a kíváncsiságotokat:)

zsolt033

2010-07-15 16:57:04

Postok: 31

Hát ez engem is érdekelne !!!!

Előzmény: VaTa

icon-close2010.07.12 12:15:43VaTa

Sziasztok!

Bocsi, látom 2x hoztam létre ugyanazt a témát, na most már mindegy. :)

Szóval nagyon érdekelne, hogy Ti pókerarcok hogyan adóztok itt Magyarországon az online játék után?
Nyilván nem fogtok ide leírni minden részletet, mert hát az APEH mindent figyel, de most már én is abban a helyzetben vagyok, hogy egyre nagyobb összegeket nyerek, és kíváncsi lennék arra, hogy Ti mit kezdtek ezzel a magyar helyzettel.
Nagyon örülnék, ha privátban tudnátok nekem pár tanácsot adni! Ill. ha ide írnátok róla, az is jó lenne. (E-mail-címem:vtomi18@gmail.com)

Off-topic:
Köszi Nektek, iszonyat sokat tanulok belőlük, belendítette a karriert. :)

Üdv Néktek,

Tomi

VaTa

2010-07-12 12:15:43

Sziasztok!

Bocsi, látom 2x hoztam létre ugyanazt a témát, na most már mindegy. :)

Szóval nagyon érdekelne, hogy Ti pókerarcok hogyan adóztok itt Magyarországon az online játék után?
Nyilván nem fogtok ide leírni minden részletet, mert hát az APEH mindent figyel, de most már én is abban a helyzetben vagyok, hogy egyre nagyobb összegeket nyerek, és kíváncsi lennék arra, hogy Ti mit kezdtek ezzel a magyar helyzettel.
Nagyon örülnék, ha privátban tudnátok nekem pár tanácsot adni! Ill. ha ide írnátok róla, az is jó lenne. (E-mail-címem:vtomi18@gmail.com)

Off-topic:
Köszi Nektek, iszonyat sokat tanulok belőlük, belendítette a karriert. :)

Üdv Néktek,

Tomi

Bejelentkezés

Elfelejtette jelszavát? Itt regisztrálhat.