Nálam rajtam kívül egy játékos van játékban.Nézzük a floppot.,mondom milyen jó.Emelek egy kicsit.Erre kapom az all int.Jól van mehet.A másik játékosnál .Jön a turn.Jön a river."Mulatságos" volt.Már ki tudja hányadszorra.
Kibaszott vicc ez az online póker.Már két hónapja hogy feljegyzem hányszor bukok el mindent riveren.De úgy hogy addig a másik játékosnak gyakorlatilag semmije sincs.A 365bonitaspokeren játszottam az utóbbi hónapban,és ami ott megy az már viccnek is rossz.Játszottam freerollokat,5-11$ freezout-okat.Napi kb 15 órában.Nevetséges volt a statisztika.Le sem írom mert úgysem hinné el senki.A lényeg hogy nagy az isten állatkertje,és az online pókerral biztos hogy valami nincs rendben.Azt hogy még engem kiejt valaki egy -al,-ommal szemben,preflop all in,az rendben van.De hogy ez az ember eszetlenül(legalábbis látszólag eszetlenül) all in-ezve megnyerjen egy versenyt,több száz dollárt nyerjen,akkor elgondolkodok azon a sok okoskodáson,stratégián,amit olvasok ,és próbálok tanulni már sok-sok éve,hogy érdemes-e.És ez ment egész hónapban.Nekem nagyon sokszor az volt az érzésem hogy látják a lapomat.Jól olvasásról nem lehet beszélni,mert ezt már észre lehet venni az első leosztásoktól.
köszi....elég durvára sikeredett, elestem a betonlépcsőben, bevertem a fejem, hajnalban Marcaliban foltoztak össze, tetanuszt is kaptam, meg minden, de amúgy elég korrekt buli volt:-D
köszi....elég durvára sikeredett, elestem a betonlépcsőben, bevertem a fejem, hajnalban Marcaliban foltoztak össze, tetanuszt is kaptam, meg minden, de amúgy elég korrekt buli volt:-D
köszi jól összefoglaltad ........nekem is ma kezdődött volna a gólyatábor csak mire regeltem rá betelt szal most egy kicsit szar a kedvem mert szívesen elmentem volna..jó szórakozást!!
köszi jól összefoglaltad ........nekem is ma kezdődött volna a gólyatábor csak mire regeltem rá betelt szal most egy kicsit szar a kedvem mert szívesen elmentem volna..jó szórakozást!!
Röviden válaszolok most csak, mert mindjárt megyünk haverokkal gólyatáborba, megnézni az újoncok tudnak-e bulizni:-D Meglestem AMT-nek, és Tmoney0209-nek a videóit (előbbi DC-s, másik savvy-s). Elég jók, gyakorlatiak, korrekt stratégiát adnak 45 fősökre. Persze ez csak egy váz, konkrét push, call, stb rangekkel neked kell feltölteni. Az alapja a korai ultrafeszes játék, ha duplázol az jó, meg kell próbálni a zsetonokat 1K fölött tartani, mert az általános push or fold szakasz 50-100-nál jön el. Regek ellen lightan kell callozni ilyenkor, mert lightan tolják, fishek ellen feszesebb call range, de lightabban tolni. Buborékokat megnyomni, főleg ha van 1-2 shorty az asztalnál, a többség mid stack, te meg a cl vagy. Röviden ennyi. Ha a push/foldra ráérzel (milyen rangek, melyik játékos ellen), az elején megőrzöd/növeled a zsetonjaid, akkor statisztikai alapon plusszosnak kell lennie:-) Én azért választottam eeket, mert: 1, turbo, tehát többet le tudok nyomni belőle mint a simából, és itt mások a lényeges pontok (simánál ugye a push/fold azért nem a leglényegesebb része kb, itt meg az kiemelt fontosságú) 2, a videók amiket néztem azok alapján kaptam kedvet (DC-n és savvyn vannak elég jó vidik ilyen témában. Főleg AMT, Tmoney0209 és bones csinálja), ők 45man sng-t toltak, tehát a stratégiám alapja ilyen turbo, kis-közepes mezőnyű versenyekre szólt:-) 3, azért 45 fős, mert itt azért kevesebb a szórás, mint az ezer fő feletti versenyeken, de már a 90/180 fős is túl sokáig tart szerintem, viszont ennek azért picit "versenyszaga" van. A regeken kívül ide sztem vagy random "játszunk picit" kacsák jönnek, vagy SnG-sek, vagy MTT-sek. SnG-seknek még nem olyan nehéz alkalmazkodni, de az MTT-sek az elején túl lazák, vagy agresszívek, vagy limpelgetnek, de túl sok partiban vannak bent. Szóval elég nagy halastó:-) Szépen lehet plusszolni (most néztem propokerlabs-on, elmúlt 90 napban 436 SnG-t játszottam (ezek csak ilyenek), average buyin 2,59$, average roi 54%). Amúgy ami a vicces, 1$-tól grindoltam magam fel, most léptem ugye 6$-osra, a 3 szint közül az 1$-on tudtak még a leginkább játszani. Itt olyan röhejes dolgokat láttam, amik (bár nem vagyok SnG pro) SnG-ben szerintem iszonyatosan -EV-k...de majd ha visszatérek, akkor fórumon megkérdezek párat ezekből, mert lehet mégis én tévedek:-)
Röviden válaszolok most csak, mert mindjárt megyünk haverokkal gólyatáborba, megnézni az újoncok tudnak-e bulizni:-D Meglestem AMT-nek, és Tmoney0209-nek a videóit (előbbi DC-s, másik savvy-s). Elég jók, gyakorlatiak, korrekt stratégiát adnak 45 fősökre. Persze ez csak egy váz, konkrét push, call, stb rangekkel neked kell feltölteni. Az alapja a korai ultrafeszes játék, ha duplázol az jó, meg kell próbálni a zsetonokat 1K fölött tartani, mert az általános push or fold szakasz 50-100-nál jön el. Regek ellen lightan kell callozni ilyenkor, mert lightan tolják, fishek ellen feszesebb call range, de lightabban tolni. Buborékokat megnyomni, főleg ha van 1-2 shorty az asztalnál, a többség mid stack, te meg a cl vagy. Röviden ennyi. Ha a push/foldra ráérzel (milyen rangek, melyik játékos ellen), az elején megőrzöd/növeled a zsetonjaid, akkor statisztikai alapon plusszosnak kell lennie:-) Én azért választottam eeket, mert: 1, turbo, tehát többet le tudok nyomni belőle mint a simából, és itt mások a lényeges pontok (simánál ugye a push/fold azért nem a leglényegesebb része kb, itt meg az kiemelt fontosságú) 2, a videók amiket néztem azok alapján kaptam kedvet (DC-n és savvyn vannak elég jó vidik ilyen témában. Főleg AMT, Tmoney0209 és bones csinálja), ők 45man sng-t toltak, tehát a stratégiám alapja ilyen turbo, kis-közepes mezőnyű versenyekre szólt:-) 3, azért 45 fős, mert itt azért kevesebb a szórás, mint az ezer fő feletti versenyeken, de már a 90/180 fős is túl sokáig tart szerintem, viszont ennek azért picit "versenyszaga" van. A regeken kívül ide sztem vagy random "játszunk picit" kacsák jönnek, vagy SnG-sek, vagy MTT-sek. SnG-seknek még nem olyan nehéz alkalmazkodni, de az MTT-sek az elején túl lazák, vagy agresszívek, vagy limpelgetnek, de túl sok partiban vannak bent. Szóval elég nagy halastó:-) Szépen lehet plusszolni (most néztem propokerlabs-on, elmúlt 90 napban 436 SnG-t játszottam (ezek csak ilyenek), average buyin 2,59$, average roi 54%). Amúgy ami a vicces, 1$-tól grindoltam magam fel, most léptem ugye 6$-osra, a 3 szint közül az 1$-on tudtak még a leginkább játszani. Itt olyan röhejes dolgokat láttam, amik (bár nem vagyok SnG pro) SnG-ben szerintem iszonyatosan -EV-k...de majd ha visszatérek, akkor fórumon megkérdezek párat ezekből, mert lehet mégis én tévedek:-)
arra lennék kíváncsi hogy te találtál e vmilyen stratégiát 45 fősökre?vagy te alakítottál ki?Mert sokszor neki ülök játszani több asztalos SNG-knek (18-45-90-180 fős) és általában leggyengébben a 45 fős és a 90 fős jön ki..és ezért is játszom ezeket ritkábban..vagy ez egyszerűen arról szól hogy azt játszd ami a legjobban megy?Te miért választottad a 45 fősöket?Válaszaidat előre is kössz!GL!!
arra lennék kíváncsi hogy te találtál e vmilyen stratégiát 45 fősökre?vagy te alakítottál ki?Mert sokszor neki ülök játszani több asztalos SNG-knek (18-45-90-180 fős) és általában leggyengébben a 45 fős és a 90 fős jön ki..és ezért is játszom ezeket ritkábban..vagy ez egyszerűen arról szól hogy azt játszd ami a legjobban megy?Te miért választottad a 45 fősöket?Válaszaidat előre is kössz!GL!!
előbb sz@r játékkal (azaz voltak elég -EVs lépéseim) nyertem 44bi-t, szal visszaadta az rng, csak ijesztgetett. Iszonyat durva runom volt, 9 sng-ből 5 itm, 2 első hely, egy második, 1 ötödik és egy 7.:-) Azért mókás, hogy A játékkal bukom, közepes-gyenge B-vel meg nyerek de mocskos módon! Köszi, GL neked is:-)
előbb sz@r játékkal (azaz voltak elég -EVs lépéseim) nyertem 44bi-t, szal visszaadta az rng, csak ijesztgetett. Iszonyat durva runom volt, 9 sng-ből 5 itm, 2 első hely, egy második, 1 ötödik és egy 7.:-) Azért mókás, hogy A játékkal bukom, közepes-gyenge B-vel meg nyerek de mocskos módon! Köszi, GL neked is:-)
PS rng ma úgy látszik vicces kedvében volt...olyan stackekkel sikerült kiesni M-I-N-D a 9 6,50$-es 45manről, amivel 3,25-ön már FT-re jutottam...ilyen ha AQ-m van QQ-ba tolom, AK vs AQ vs QQ (QQ ss, szal ha viszem az AQ ellen, akkor is kb egálban zárok, flop blank, turn Q... nice 1 tiszta out a kiesésre), sb 88, 400/800+ante szint, nálam 7,2K (4. vagyok), ellenfélnél 8,3K, FT bubble, rátolom, instacallol, ofcourse KK-ja van. De ami a legviccesebb az monster pot, nálam TT, ellenfél szintén bigstack minraisel 300-600+ante szinten, rátolom, adja, T9s-sel, flop 99x, ty&fu PS, hogy ilyen szép szériával sikerült indítani szintlépésnél....
PS rng ma úgy látszik vicces kedvében volt...olyan stackekkel sikerült kiesni M-I-N-D a 9 6,50$-es 45manről, amivel 3,25-ön már FT-re jutottam...ilyen ha AQ-m van QQ-ba tolom, AK vs AQ vs QQ (QQ ss, szal ha viszem az AQ ellen, akkor is kb egálban zárok, flop blank, turn Q... nice 1 tiszta out a kiesésre), sb 88, 400/800+ante szint, nálam 7,2K (4. vagyok), ellenfélnél 8,3K, FT bubble, rátolom, instacallol, ofcourse KK-ja van. De ami a legviccesebb az monster pot, nálam TT, ellenfél szintén bigstack minraisel 300-600+ante szinten, rátolom, adja, T9s-sel, flop 99x, ty&fu PS, hogy ilyen szép szériával sikerült indítani szintlépésnél....
Aki tud olyan lapot a kezébe adni, amivel ez a lejátszás jogos, értelmes, és helyes az kap egy piros pontot:-DDD Én amikor láttam, hogy mit művel egyszerre vágtam wtf és sírva röhögős fejet:-DDD
PokerStars Game #47766834890: Tournament #298602823, $1.00+$0.10 USD Hold`em No Limit - Level I (10/20) - 2010/08/06 3:32:46 CET [2010/08/05 21:32:46 ET] Table `298602823 3` 9-max Seat #4 is the button Seat 1: Holdenper (1500 in chips) Seat 2: dvsbmx (1426 in chips) Seat 3: Wilderbean (1460 in chips) Seat 4: 33allin (1714 in chips) Seat 5: icar0 (1480 in chips) is sitting out Seat 6: marioluis18 (1500 in chips) Seat 7: Quikpik (1500 in chips) Seat 8: bic 32 (1500 in chips) Seat 9: alceurosa (1420 in chips) icar0: posts small blind 10 marioluis18: posts big blind 20 *** HOLE CARDS *** Dealt to Holdenper Quikpik: folds bic 32: raises 40 to 60 alceurosa: calls 60 Holdenper: raises 160 to 220 dvsbmx: folds Wilderbean: folds 33allin: folds icar0: folds marioluis18: folds bic 32: folds alceurosa: calls 160 *** FLOP *** alceurosa: checks Holdenper: bets 300 alceurosa: raises 900 to 1200 and is all-in Holdenper: folds Uncalled bet (900) returned to alceurosa alceurosa collected 1130 from pot alceurosa: doesn`t show hand *** SUMMARY *** Total pot 1130 | Rake 0 Board Seat 1: Holdenper folded on the Flop Seat 2: dvsbmx folded before Flop (didn`t bet) Seat 3: Wilderbean folded before Flop (didn`t bet) Seat 4: 33allin (button) folded before Flop (didn`t bet) Seat 5: icar0 (small blind) folded before Flop Seat 6: marioluis18 (big blind) folded before Flop Seat 7: Quikpik folded before Flop (didn`t bet) Seat 8: bic 32 folded before Flop Seat 9: alceurosa collected (1130)
Mmmm ez annyira nem mulatságos, de le kell írjam, mert mindjárt kidobom a laptopot az ablakon...tilt... Ma 22 45 SnG-ből egy sem sikerült ITM-re, ami előfordul, de az utsó 6-os session olyan kedvesre sikerült, hogy mindjárt elhányom magam... Volt kb 5 flip, 4 70-30, 2 80-20, 2 40-60...egyiket sem húztam be, KK vs AK, Ace on the river (rohadt greenstein-os rng), AKs vs 44, üres board, 77 vs QJ, AK vs AQ, AQ vs JJ...és még sorolhatnám, végén mikor láttam, hogy az okoska, akinek a preflop terve 20bb-ből az volt, hogy egy 205-ös hívásra középről set miningol, aztán mikor rátoltam képes volt megadni a 19bb-s allinem, akkor már tudtam, hogy out lesz ebből...k.rva PS rng ma nagyon nem dobta........
Schakalor: Neeem, nem úgy játszanak, az emberek 20-25%-a kiesik az első vakszinten (ja amúgy ez 45man SnG). Pont ezt szeretem benne:-DD szerintem any Axs lehet nála, láttam már ilyet A4s-sel is:-D
Madrid: szerintem túl nagy kockázat a call. Ha dobom marad kicsivel több mint 1K stackem, amit ha fel tudok vinni 1,2K-1,3K-ig, akkor elég jól lehet vele operálni a push/fold szakaszban, mert túl szűk a calloló range-ük. Ha jól emlékszem asszem 3. lettem végül a tornán. Amúgy a 99 elképzelhető nála, pre UTG+2 nem akarta felverni a potot, viszont nem tudta elereszteni egy 3betre.
Minden esetre elég érdekes, hogy pre a handje annyira gyenge, hogy nem tud visszamelni egyszer sem, viszont a flopon a feszes, preflop 3betelőre cr allin tud menni:-D
Aki tud olyan lapot a kezébe adni, amivel ez a lejátszás jogos, értelmes, és helyes az kap egy piros pontot:-DDD Én amikor láttam, hogy mit művel egyszerre vágtam wtf és sírva röhögős fejet:-DDD
PokerStars Game #47766834890: Tournament #298602823, $1.00+$0.10 USD Hold`em No Limit - Level I (10/20) - 2010/08/06 3:32:46 CET [2010/08/05 21:32:46 ET] Table `298602823 3` 9-max Seat #4 is the button Seat 1: Holdenper (1500 in chips) Seat 2: dvsbmx (1426 in chips) Seat 3: Wilderbean (1460 in chips) Seat 4: 33allin (1714 in chips) Seat 5: icar0 (1480 in chips) is sitting out Seat 6: marioluis18 (1500 in chips) Seat 7: Quikpik (1500 in chips) Seat 8: bic 32 (1500 in chips) Seat 9: alceurosa (1420 in chips) icar0: posts small blind 10 marioluis18: posts big blind 20 *** HOLE CARDS *** Dealt to Holdenper Quikpik: folds bic 32: raises 40 to 60 alceurosa: calls 60 Holdenper: raises 160 to 220 dvsbmx: folds Wilderbean: folds 33allin: folds icar0: folds marioluis18: folds bic 32: folds alceurosa: calls 160 *** FLOP *** alceurosa: checks Holdenper: bets 300 alceurosa: raises 900 to 1200 and is all-in Holdenper: folds Uncalled bet (900) returned to alceurosa alceurosa collected 1130 from pot alceurosa: doesn`t show hand *** SUMMARY *** Total pot 1130 | Rake 0 Board Seat 1: Holdenper folded on the Flop Seat 2: dvsbmx folded before Flop (didn`t bet) Seat 3: Wilderbean folded before Flop (didn`t bet) Seat 4: 33allin (button) folded before Flop (didn`t bet) Seat 5: icar0 (small blind) folded before Flop Seat 6: marioluis18 (big blind) folded before Flop Seat 7: Quikpik folded before Flop (didn`t bet) Seat 8: bic 32 folded before Flop Seat 9: alceurosa collected (1130)
Az emberek 1 dollárs tornán szerinted azt játsszák ami jogos, értelmes és helyes szerinted? Hát gondolom eléggé beleállt a flopba settel vagy 2 párral, de láttam már ilyet csinálni ATo-val is, minden 1 dolláros tornán lát az ember ilyeneket, sőt ennél még sokkal-sokkal durvábbakat is, azt hinném 3 év póker után ilyet már nem érzel meg, én 1 év után sem már nagyon Sit and Go-kon, persze iszonyú hülyeség bármivel így játszani, de ennyi verve vagy.
1. Szerintem ezekre a "peches coolerekre" találták ki a dühöngőt. 2. Ez annyira kicsi hogy nincs miről beszélni. 3. Tornapóker szinte mindenképp bekerül tehát megint nem tehetsz arról ha vesztesz tehát megint->dühöngő.
1. Szerintem ezekre a "peches coolerekre" találták ki a dühöngőt. 2. Ez annyira kicsi hogy nincs miről beszélni. 3. Tornapóker szinte mindenképp bekerül tehát megint nem tehetsz arról ha vesztesz tehát megint->dühöngő.
"Do for Basketball,Do for Captain America, Do for me baby come on!"
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a pokerstars-on nagyon gyakran kapok bad-beat-ket, Tipikus eset: vs . Nem akarom a site-ra fogni de más site-okon sokkal kevesebbszer veszitek ilyen típuszú szituban.
Köszönöm a segítséget mindenkitől.Mostanában nagyon sokszor beleszaladtam ilyen játékosokba.Tudom hogy a türelem a legfontosabb,csak napi két három ilyen bukás után most egy kicsit elfogyott.Még egyszer köszönöm a jó tanácsokat. Nyugalom,türelem,nyugalom,türelem,nyugalom,türelem,........................
Hát igen a variancia már csak ilyen! De gondolom mikor te viszed a potot az természetes. Szerintem így van rendjén. Én is csak arra emlékszem mikor 97%-os favoritként bukok ki 1 tourból. A többi számomra is természetes! De szerintem az a jó hogy ilyenek léteznek, mármint aki hátrányból szívesen rakja be a zséjét. Ezekből lehet MEGÉLNI. Ilyennek miatt ne húzd fel magad. Igyekezz minél több partit játszani ezekkel a FISHekel. Végén tutti te leszel pluszban. A pókerhez ez is hozzátatozik, én már nem idegesítem magam ezeken. Hosszú táv a lényeg, na meg a türelem.
Hát igen a variancia már csak ilyen! De gondolom mikor te viszed a potot az természetes. Szerintem így van rendjén. Én is csak arra emlékszem mikor 97%-os favoritként bukok ki 1 tourból. A többi számomra is természetes! De szerintem az a jó hogy ilyenek léteznek, mármint aki hátrányból szívesen rakja be a zséjét. Ezekből lehet MEGÉLNI. Ilyennek miatt ne húzd fel magad. Igyekezz minél több partit játszani ezekkel a FISHekel. Végén tutti te leszel pluszban. A pókerhez ez is hozzátatozik, én már nem idegesítem magam ezeken. Hosszú táv a lényeg, na meg a türelem.
Bocs, de én csak SzeksZuális témákban szakértek, szülészeti/nőgyógyászati dolgokkal is nyugodtan keress meg, adok tanácsot szívesen, óránként 4500+áfa.
Amúgy kb. mindenki csak ezt tudja csinálni velük, megvárod a lapot, és ha valószínűsíthetően elől vagy, akkor rakod be preflop.
Sziasztok.van itt egy dolog ami már nagyon idegesít.Konkrétan az,hogy rengeteg mákolós senkiházi van,és mind engem talál meg.Meg szeretném kérdezni a sok szakértőt,hogy hogy tudná kivédeni az olyan dolgokat,hogy ülsz egy asztalnál.Mindegy mi mekkora,milyen vak stb.Van egy idióta.Az manapság sajnos mindenhol,minden téten van.Elmebeteg módon emelget.Szinte meg sem várja mit osztanak neki.Még meg is mutogatja sokszor hogy mivel emelt,vagy mondott all-in-t.Na mondom majd jól kibaszok vele.Várok egy Ász párt,de minimum A K-t.Jön a szokásos all in.Nem tőlem persze.A senkiházi jön egy 5 8-al.A flop 4 6 7 a turn 2,a river meg egy 10-es.És ez csak egy példa volt.Van még rengeteg.Viccel egyenlő.Vagyis nem lenne az,ha naponta 100-ból nem buknék el 80 ilyet.Na ezzel mit tudtok kezdeni szakértők???????
Felírod a nevét, és keresed (ha cg), aztán ellene lightabban teszed be:-D amúgy ha tour, ott meg note-olsz, de írd oda, hogy mikor-mlyen versenyen, mennyi ideig volt atom maniac. Ha máskor is csinálja/csinálják, akkor nem tiltelt, hanem csak idióta (vagy isildur1:-D), és simán bekerülhet A7+, KT+, QJ, 22+ is ellene:-D Arra azért figyelj, hogy ha 5$-os versenyen történt ez mondjuk, és 109$-oson játszol utna vele, akkor lehet csak steaming volt, aztán lement nagyon kiereszteni a gőzt és alapból jó játékos. Valszeg godmode-ban volt, és minden esett neki...azért ez nem lehet mindig így:-)
Sziasztok.van itt egy dolog ami már nagyon idegesít.Konkrétan az,hogy rengeteg mákolós senkiházi van,és mind engem talál meg.Meg szeretném kérdezni a sok szakértőt,hogy hogy tudná kivédeni az olyan dolgokat,hogy ülsz egy asztalnál.Mindegy mi mekkora,milyen vak stb.Van egy idióta.Az manapság sajnos mindenhol,minden téten van.Elmebeteg módon emelget.Szinte meg sem várja mit osztanak neki.Még meg is mutogatja sokszor hogy mivel emelt,vagy mondott all-in-t.Na mondom majd jól kibaszok vele.Várok egy Ász párt,de minimum A K-t.Jön a szokásos all in.Nem tőlem persze.A senkiházi jön egy 5 8-al.A flop 4 6 7 a turn 2,a river meg egy 10-es.És ez csak egy példa volt.Van még rengeteg.Viccel egyenlő.Vagyis nem lenne az,ha naponta 100-ból nem buknék el 80 ilyet.Na ezzel mit tudtok kezdeni szakértők???????
Szerdán sikerült megtörni a downswinget és végre összejött az FT és egy 3. hely 5+1-en, nagyjából 100 induló volt. Hajnali 4kor ültünk össsze, a helyi sírósok persze egyből osztozni akartak, de ez a kísérlet megbukott egy shortstack fishen, aki nem akart (nekem tökmind1 volt, mert az előző 3 FT lapjárásom alapján nem jutottam volna messzire). Az osztozás elmaradása beindította az akciót, a játékosok maniac módba kapcsoltak. 9 főnél gombig mindenki dob, gomb emel 3bb. Kisvak megadja, en nagyvakból a szokásos hulladékot kaptam, dobás. Flop QQ4, szinhúzó. Kisvak checkel, gomb bet 100k(preflop 60k-ig emelt), maradt előtte 85k. Kisvak sokat gondolkozik, mire allin teszi a gombon ülő játékost. A gomb szenved, teljesen kikészül, majd megadja, mivel commitalta magat a cbettel. Gomb 94o, kisvak kicsapja a 88-at. Riverre azért kicsapták a 9est:D
Omaha HL-ben olyankor bújnak csak elő igazán! Imádom az AKQT, KKQJ, AKT8 típusú handeket emelt kasszákban olyan kb mint razzban 24569-cel menni látható A23 ellen:-D vagy vacak nyolcasra húzni 2-7 TD-ben egy szétbetelt kasszában:-) Persze a hilo-s proknak ilyenkor a boardra csak boardway jön, a razzban a zárt kártya a másiknál 25, de a 6. 7. utcán is pározódik (az idiot meg behúzza a vacak kilencesét),2-7-ben pedig utolsó cserére behúz egy ötöst és egy 3-ast a 678 mellé, a másik pedig hiába cserél 2457-re végig, az utolsó cserére jön egy gyönyörű kettes:-D
Ez az egyik új kedvencem! Royale poker klub, 5+1-es freezout vagy 6+1, mar nem vagyok benne biztos. 2. vakszint, vakok 200/400, stackem olyan 40k körül. Utg limpel(mert hát ott többnyire "ne dobd el" holdemet jatszunk. Én utg+1 . Oké akkor 2200, szar pozíció, calling stationok tömkelege, sérülékeny lap, szóval nagyobbat hívtam a szokásosnál. Nagyvakig mindenki dob, ő csak megad. Limper csak megad. Nagyvak átlagos játékos, sok lap lehet nála, csakúgy mint a limpernél. Flop Mindketten checkelnek, szinte tökéletes board a cbetre, úgyis minden nagy preflop emelésnél mindenkit AK-ra tesznek. Betelek 3500. Nagyvak kicsit gondolkozik,csak megad, limper dob. Oké, köszönöm a lehetőséget, én végeztem ezzel a partyval, see ya next time, unless Turn Oké most akkor ki kell találnom,hogy hogyan gomboljak le az Ax-ről minnél többet. De ő kitalálta helyettem. Elölről donkol 11,5k. Nice. Kicsi kamugondolkodás, de azért nem viszem túlzásba a hollywoodot. I`m allin sir!!! Természetesen érkezik a várva várt snapcall, már várom, hogy kicsapja a 7es szettet, vagy az ász dámát. De valami egészen mást csap ki (rossz az aki rosszra gondol), ász párt kézben. Kiváló,akkor pakolás és sziasztok. A dealer nem sokat tököl, tudja, hogy úgyis mind1, ezért gyorsan kicsapja a rivert, ami a pakliban lévő utolsó tizes volt:D Az ász páros gyökér, meg felpattan a helyéről, és amolyan Phill Hellmuth stílusban távozik az asztaltól, és mormogja a foga alatt, hogy "geci jól játszottam, bepakoltattam vele minden zsetonját, istenem, stb. stb. bla bla bla, unga bunga,idiot from middle europe. Tényleg kiválóan játszott, képes volt potot hívni a turnon, mikor top szett volt nála, és volt kettő out az egész pakliban amivel egyáltalán megfontolok bármiféle további akciót. Well played sir! Well played! 3 év játék és több százezer lejátszott hand után ez volt életem első handje,ahol megnyertem egy szett vs. overszett szitut.
8game HU: emelek, ellenfél call, 3-at cserél (én egyet), checkel, emelek, raisel, megadom, ő végig stand pat bet, én a második cserére behúzok egy erős kilencest, végig adom, mutat: 23467.
Rögtön a következő parti: Limpel, emelek (2358x), megad, 3-at cserél, emelek, megad, második cserénél behúzok egy 7-est, emelek, megad. Utolsó cserénél én stand pat, ő egy csere, emelek, adja, utolsó cserénél stand pat, ő is stand pat, azért megemelem, ő raise, éln crying call, mutat egy 23457-et.
Rögtön utána: nálam 235xx, emelek, adja, én két csere, ő is. Behúzok egy 48-at, betel, én raise, ő reraise, én call. Utána végig std pat mindketten, ő emel, én adom. Mutat egy 23467-et...
8game HU: emelek, ellenfél call, 3-at cserél (én egyet), checkel, emelek, raisel, megadom, ő végig stand pat bet, én a második cserére behúzok egy erős kilencest, végig adom, mutat: 23467.
Rögtön a következő parti: Limpel, emelek (2358x), megad, 3-at cserél, emelek, megad, második cserénél behúzok egy 7-est, emelek, megad. Utolsó cserénél én stand pat, ő egy csere, emelek, adja, utolsó cserénél stand pat, ő is stand pat, azért megemelem, ő raise, éln crying call, mutat egy 23457-et.
Rögtön utána: nálam 235xx, emelek, adja, én két csere, ő is. Behúzok egy 48-at, betel, én raise, ő reraise, én call. Utána végig std pat mindketten, ő emel, én adom. Mutat egy 23467-et...
Jó pár éve pokerezek már, láttam fura mutatásokat, de ilyen merényletet soha nem követtek még el ellenem. Hatalmas TILTre vágott ez a nyominger. Előzménynek annyit, hogy kb 5 handdel ezelőtt az AA omat vágta le 93offal, mert úgy döntött h a hívásom megadható, majd a JQ9 floppon a contbetemet is bírta, persze h turnön már ott virított a 9es...
Na de akkor jöjjön a gyöngyszem, Hero call of the century:
Game #42145973101: Hold`em No Limit ($0.05/$0.10 USD) - 2010/04/04 0:26:06 CET [2010/04/03 18:26:06 ET] Table `Segin` 6-max Seat #6 is the button
Seat 1: Drewvolfah ($10 in chips) Seat 2: Pl4gue1 ($9.30 in chips) Seat 3: GendolfKMV ($10 in chips) Seat 4: métontapis ($12.15 in chips) Seat 5: snoopyyo ($10 in chips) Seat 6: sam810 ($27 in chips)
Drewvolfah: posts small blind $0.05 Pl4gue1: posts big blind $0.10
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Pl4gue1 GendolfKMV: folds métontapis: raises $0.30 to $0.40 snoopyyo: folds sam810: calls $0.40 Drewvolfah: folds Pl4gue1: raises $0.80 to $1.20 métontapis: raises $2.30 to $3.50 sam810: calls $3.10 Pl4gue1: raises $5.80 to $9.30 and is all-in métontapis: raises $2.85 to $12.15 and is all-in sam810: calls $8.65
*** FLOP *** *** TURN *** *** RIVER *** *** SHOW DOWN ***
métontapis: shows (a pair of Eights)
sam810: shows (three of a kind, Eights)
sam810 collected $5.40 from side pot
Pl4gue1: shows (two pair, Queens and Eights)
sam810 collected $26.60 from main pot
*** SUMMARY *** Total pot $33.65 Main pot $26.60. Side pot $5.40. | Rake $1.65 Board [6c 8c 8h 3d 5d] Seat 1: Drewvolfah (small blind) folded before Flop Seat 2: Pl4gue1 (big blind) showed and lost with two pair, Queens and Eights Seat 3: GendolfKMV folded before Flop (didn`t bet) Seat 4: métontapis showed and lost with a pair of Eights Seat 5: snoopyyo folded before Flop (didn`t bet) Seat 6: sam810 (button) showed and won ($32) with three of a kind, Eights
PS Turbo Takedown 1M GTD. Már ITM vagyunk eléggé big stackünk va 23K és ha jól emlékszem 1K/2K-s vakoknál MP shoveolt 18K. Természetesen btn ülve megadjuk TT-vel opp. mutat AKo. Flop T29 Törn: J River : Q Mindezt egy TOP 50-es stackért néztük végig ráadásul még 30%-ot vettem is ebből a versenyből.
Jeee, előbb sikerült kizuhannom a full tilt 10+1$ 15K GTD versenyéről 140/280-as vak, meg asszem 30-as ante, SB-n QQ-ra pillantok (előttem kb 7800). UTG+1 limp (bigstack, 23K körül), midből még egy limp (14K körül), dobások, én (k.va anyátokat limpelgettek felkiáltással) középre toltam 888 zsetont, amit a BB+a 2 limper is vígan callozott. A flop J89 (király, még elég jó blockerem is van flopsor ellen, ha settbe nézek, akkor ez van, van 6 outom), szóval a kb 3,5-ös potba beletoltam az ollét (tudom, nem túl okos dolog, régebben én sem tettem volna, de ezek a propókeresek jönnek minden random K7-tel, meg Tx-szel, ha csak egy 2/3-ad potot emelek).
Az egyik limper persze egy szomcsi QT-t talált magának... Rögtön utána másik 5$-os versenyen kb 5K-ból toltam egy squeez ollét (150-300 vakok, elől minraise, rögtön mögötte call, én meg rögtön mögöttük ráborítom). Az okos KJo-val be tudta kólázni...ami nem lenne gond, ha restealre tehetne, de ad1: elől történt, ad2: legalább 20 perce egy partiban sem voltam bent...go morons:-/
Sorry a bedbítsztori mesélérést, de már f.szom tele.....:-S
PokerStars Game #41878307753: Tournament #257573766, $1.00+$0.20 USD Hold`em No Limit - Level V (75/150) - 2010/03/29 9:07:30 ET Table `257573766 2` 9-max Seat #6 is the button
Seat 1: (6986 in chips) Seat 2: (3664 in chips) Seat 3: (1580 in chips) Seat 5: (2429 in chips) Seat 6: (1228 in chips) Seat 7: (2595 in chips) Seat 8: (2290 in chips) Seat 9: (6228 in chips) brother wang: posts small blind 75 LastSamurai1: posts big blind 150 *** HOLE CARDS ***
*** RIVER *** LastSamurai1: bets 500 Hero: raises 4579 to 5079 and is all-in LastSamurai1: calls 641 and is all-in Uncalled bet (3938) returned to Hero
*** SHOW DOWN *** Hero: shows (a full house, Queens full of Aces) LastSamurai1: shows (a full house, Aces full of Queens) LastSamurai1 collected 4655 from pot
Ebbe ma sikerült belefutnom! Turnön azt gondoltam,hogy egy A nála van, de hogy a negyedik Q is azt már nem :-)
PokerStars Game #41878307753: Tournament #257573766, $1.00+$0.20 USD Hold`em No Limit - Level V (75/150) - 2010/03/29 9:07:30 ET Table `257573766 2` 9-max Seat #6 is the button
Seat 1: (6986 in chips) Seat 2: (3664 in chips) Seat 3: (1580 in chips) Seat 5: (2429 in chips) Seat 6: (1228 in chips) Seat 7: (2595 in chips) Seat 8: (2290 in chips) Seat 9: (6228 in chips) brother wang: posts small blind 75 LastSamurai1: posts big blind 150 *** HOLE CARDS ***
*** RIVER *** LastSamurai1: bets 500 Hero: raises 4579 to 5079 and is all-in LastSamurai1: calls 641 and is all-in Uncalled bet (3938) returned to Hero
*** SHOW DOWN *** Hero: shows (a full house, Queens full of Aces) LastSamurai1: shows (a full house, Aces full of Queens) LastSamurai1 collected 4655 from pot
Ebbe ma sikerült belefutnom! Turnön azt gondoltam,hogy egy A nála van, de hogy a negyedik Q is azt már nem :-)
Sziasztok!Ezt muszáj leírnom.Ps két kis nevezésű verseny egy időben,éppen csak elkezdtük,az egyik mtt-n utg+1 raise egy call én gombról reraise eredeti emelő dob megadó all in én call,mutatás nálam KK másiknál AA.Jó rendben sima cooler,ami miatt leírom:ezzel egyidőben a másik versenyen nagyvakon nálam AA,utg raise mid pos reraise gomb all in én call MÁSIK KETTŐ CALL!mutatás A10o,A7o,66!Kérdés hány versenyen maradtam életben?ui:mindkét versenyen a második leosztás kb.
Sziasztok!Ezt muszáj leírnom.Ps két kis nevezésű verseny egy időben,éppen csak elkezdtük,az egyik mtt-n utg+1 raise egy call én gombról reraise eredeti emelő dob megadó all in én call,mutatás nálam KK másiknál AA.Jó rendben sima cooler,ami miatt leírom:ezzel egyidőben a másik versenyen nagyvakon nálam AA,utg raise mid pos reraise gomb all in én call MÁSIK KETTŐ CALL!mutatás A10o,A7o,66!Kérdés hány versenyen maradtam életben?ui:mindkét versenyen a második leosztás kb.
[size=5] Sziasztok! Életem eddigi legnagyobb Bad Beat-ét szeretném bemutatni: Na szoval kézben :) Gyüjjőn a flop Na mmondom neeee...mit adjak elő ebből?Jobb lessz a passzolás... Erre rámemeltekegy 100ast és visszaemeltem majd call-t kaptam jőn a turn: Mondom ez jó mert arra gondoltam ha van a sránál gy Full akkor elég sok chipet képes beáldozni a lapjaiért... Hyvok egy kicsit...Srác visszahiv...Reraise-re Reraise...Erre All in-t hivtam mert a zsetonjainak nagy része már benn volt a potba... Természetes callozott... River: Mutatásnál vigyorogtam,mint hülyegyerek a múzeumba...Azt láss csodát: Remélem mondanom se kell,hogy milyen ideges lettem szóval a billentyüzet párosodni probált a fallal és kb 1 napig nem voltamhajlandó játszani...
[size=5] Sziasztok! Életem eddigi legnagyobb Bad Beat-ét szeretném bemutatni: Na szoval kézben :) Gyüjjőn a flop Na mmondom neeee...mit adjak elő ebből?Jobb lessz a passzolás... Erre rámemeltekegy 100ast és visszaemeltem majd call-t kaptam jőn a turn: Mondom ez jó mert arra gondoltam ha van a sránál gy Full akkor elég sok chipet képes beáldozni a lapjaiért... Hyvok egy kicsit...Srác visszahiv...Reraise-re Reraise...Erre All in-t hivtam mert a zsetonjainak nagy része már benn volt a potba... Természetes callozott... River: Mutatásnál vigyorogtam,mint hülyegyerek a múzeumba...Azt láss csodát: Remélem mondanom se kell,hogy milyen ideges lettem szóval a billentyüzet párosodni probált a fallal és kb 1 napig nem voltamhajlandó játszani...
Tegnap velem is megesett egy "mulatságos" party, gondoltam megosztom veletek
Volt a session nek egy része, mikor kb 1 óra alatt 6 -t kaptam kézbe, amivel rendre buktam, 1x tudtam behúzni a kasszát. Ennek fényében az osztott mosolyt csalt az arcomra, majd miután emelésemre egy jókora 3betet kaptam, boldogan mentem 4bet allin. Az ellenfelem kiterített -ja fokozta elégedettségem, hisz végre nyerő kezet szoprongathatok. Ezt kb 3 másodpercig éreztem, hisz a flopp a következő volt:
Ekkor jött a "Na b**meg", mihelyt ezt kigondoltam, már esett is a turn: amely a hirtelen sokk után újra felcsillantotta a győzelem reményét. Ami ki is tartott a riverig: ....SPLIT... Mondanom se kell hogy eddig tartott a játékom tegnap, a sorozatos bad beatek után ezt már nem tudtam feldolgozni.
A4o ellen valamiért sokkal jobban fáj a BB, mert szenny lappal adják az allin-t, egy AK, vagy AJ ellen már nem is érzek fájdalmat. De az A high tényleg durva. Ez tényleg olyan érzés, mint a győzelem, nem lehet megszokni!
Ha a lapom, az ellené , preflopp allin/call, és a board a következő , akkor az mulatságos szerintettek?? :):) Nem volt őszinte a mosolyom... és ez csak a jéghegy csúcsa volt aznap!! Mert még ha esik az ász, azt mondom oké, de így... ász kísérővel megvert... ilyen is csak velem... :(
Ilyenkor menekülés a gép elől azonnal és relax? Mit lehet ilyenkor csinálni, amikor a sokadik bb-et kapom??
Sajnos csak hozzászokni lehet, bár talán még az sem teljesen igaz. Ha nagyon sokat játszol, vagy inkább úgy mondom hogy egyszerre sok asztalon, akkor annyira nem tűnik fel 1-1 bb.
Ha a lapom, az ellené , preflopp allin/call, és a board a következő , akkor az mulatságos szerintettek?? :):) Nem volt őszinte a mosolyom... és ez csak a jéghegy csúcsa volt aznap!! Mert még ha esik az ász, azt mondom oké, de így... ász kísérővel megvert... ilyen is csak velem... :(
Ilyenkor menekülés a gép elől azonnal és relax? Mit lehet ilyenkor csinálni, amikor a sokadik bb-et kapom??
Csak azért másolom be ide, mert nekem egy elég emlékezetes leosztás volt. Gondolom másokkal nap mint nap előfordul több ilyen, de keveset játszó emberként jól éltem meg. :)
Table `213973164 106` 6-max Seat #6 is the button Seat 1: kimlene (6015 in chips) Seat 2: Lampie07 (2575 in chips) Seat 3: ALJGRA (3005 in chips) Seat 4: Vendelbo83 (3755 in chips) Seat 5: ckj30 (5300 in chips) Seat 6: HERO (4355 in chips) kimlene: posts small blind 30 Lampie07: posts big blind 60 *** HOLE CARDS *** Dealt to HERO ALJGRA: calls 60 Vendelbo83: folds ckj30: folds HERO: raises 180 to 240 kimlene: folds Lampie07: folds ALJGRA: calls 180 *** FLOP *** ALJGRA: checks HERO: checks *** TURN *** ALJGRA: checks HERO: bets 240 ALJGRA: raises 240 to 480 HERO: calls 240 *** RIVER *** ALJGRA: bets 1080 HERO: calls 1080 *** SHOW DOWN *** ALJGRA: shows (a pair of Queens) HERO: shows (a pair of Queens - Ace kicker) HERO collected 3690 from pot *** SUMMARY *** Total pot 3690 | Rake 0 Board [Qs 4c Qd 6s 5h] Seat 1: kimlene (small blind) folded before Flop Seat 2: Lampie07 (big blind) folded before Flop Seat 3: ALJGRA showed and lost with a pair of Queens Seat 4: Vendelbo83 folded before Flop (didn`t bet) Seat 5: ckj30 folded before Flop (didn`t bet) Seat 6: HERO (button) showed and won (3690) with a pair of Queens
Pepe, láttam már ezt a videót, ami az esély kiszámítását illeti: 0,27*0,27*0,27*0,27*100= 1,96% 0,27 a 4.en meg 0,53 tehát azt jól mondtad. Romsynak igaza van, mivel ugyanazokat a lapokat már nem mutatják, így szintén Patrik esélyei nőnek, a végén kb. 80% is lehetett. Ahoz, hogy mind a 4x Patrik nyerjen 28.39% esély volt. A "fair" úgy lett volna, ha 3x Patrik, 1x pedig ellenfele nyer.
Pepe, láttam már ezt a videót, ami az esély kiszámítását illeti: 0,27*0,27*0,27*0,27*100= 1,96% 0,27 a 4.en meg 0,53 tehát azt jól mondtad. Romsynak igaza van, mivel ugyanazokat a lapokat már nem mutatják, így szintén Patrik esélyei nőnek, a végén kb. 80% is lehetett. Ahoz, hogy mind a 4x Patrik nyerjen 28.39% esély volt. A "fair" úgy lett volna, ha 3x Patrik, 1x pedig ellenfele nyer.
Ahány 90%-10%-et bukok mostanában, annak az esélye lehet kb. 0,3%... Tornán 3xos zsetonom volt (ha duplázok ITM), emelnek elöttem AK-val reraise allinozok gyerek call Különbőző színű JK-jára jött a backdoor flush... De így kiestem a versenyről.
Ahány 90%-10%-et bukok mostanában, annak az esélye lehet kb. 0,3%... Tornán 3xos zsetonom volt (ha duplázok ITM), emelnek elöttem AK-val reraise allinozok gyerek call Különbőző színű JK-jára jött a backdoor flush... De így kiestem a versenyről.
Mondjuk úgy, hogy mulattságos... :) (én annyira nem nevettem) Azért a leírás előtt hozzáteném összehasonlítás képpen, hogy ha két játékos van partiban, akkor flop után az 1 out esélye kb 2.2%. (hányszor hallani ugye a híres mondatot, hogy "és leesett az 1 outja!") Na, a következő partiban az ellenfél flop utáni nyerési esélye egészen pontosan 0.3%!!! (split nélküli nyerési esélye)
PokerStars Leosztás #30692087918: Verseny #180909312, $1.00+$0.10 Hold`em No Limit - Szint XI (125/250) - 2009/07/21 3:35:51 CET [2009/07/20 21:35:51 ET] Asztal `180909312 9` 9-max #2 szék a button 1 szék: chaseral (2710 zseton) 2 szék: 1GASTON1 (6625 zseton) 3 szék: ptrmcnamara (1935 zseton) 6 szék: Upszi (4958 zseton) 7 szék: LULZ OWNED (3817 zseton) 8 szék: PrimoAA (940 zseton) 9 szék: 0Idmanriver (4100 zseton) chaseral: berakja az antét 30 1GASTON1: berakja az antét 30 ptrmcnamara: berakja az antét 30 Upszi: berakja az antét 30 LULZ OWNED: berakja az antét 30 PrimoAA: berakja az antét 30 0Idmanriver: berakja az antét 30 ptrmcnamara: berakja a kisvakot 125 Upszi: berakja a nagyvakot 250 *** ZÁRT KÁRTYÁK *** Kapott Upszi LULZ OWNED: dob PrimoAA: dob 0Idmanriver: megad 250 chaseral: dob 1GASTON1: megad 250 ptrmcnamara: dob Upszi: passzol *** FLOP *** Upszi: passzol 0Idmanriver: nyit 250 1GASTON1: megad 250 Upszi: emel 1000 eddig 1250 0Idmanriver: dob 1GASTON1: emel 5095 eddig 6345 és all-in ment Upszi: megad 3428 és all-in ment Meg nem adott tét (1667) visszajuttatva neki: 1GASTON1 *** TURN *** *** RIVER *** *** MUTATÁS *** Upszi: mutat (Ász és Hatos két pár) 1GASTON1: mutat (full house, Négyes full Ász párral) 1GASTON1 begyűjtött 10691 ebből: pot *** ÖSSZEGZÉS *** Teljes pot 10691 | jutalék 0 Asztal [6c Ad Kh 4d 4c] 1 szék: chaseral dobta előtt Flop (nem rakott be tétet) 2 szék: 1GASTON1 (button) mutatott és nyert (10691) ezzel: full house, Négyes full Ász párral 3 szék: ptrmcnamara (kisvak) dobta előtt Flop 6 szék: Upszi (nagyvak) mutatott és veszített ezzel: Ász és Hatos két pár 7 szék: LULZ OWNED dobta előtt Flop (nem rakott be tétet) 8 szék: PrimoAA dobta előtt Flop (nem rakott be tétet) 9 szék: 0Idmanriver dobta ezen: Flop
Bár belefért volna egy nagyobb emelés, de ezt magasabb téteken eldobják. Ha már ez történt preflop, nem volt mit tenni a floppon. Ott pech egyszerűen. Valójában pontosan az ilyen játékosok láttán dörzsölöd a tenyered hiszen belőlük lehet jól megélni.
spoutnikone folds teQuib folds robyblue calls 20 laureent671 raises to 80 gdf raises to 180 robyblue calls 160 laureent671 calls 100 ### FLOP ### :7c :7s :7d Pot: 540 laureent671 is All in gdf is All in robyblue calls 1620 ### TURN ### :3d Pot: 5280 ### RIVER ### :3h Pot: 5280 robyblue shows :5h :7h laureent671 shows :Jh :Jd gdf shows :As :Ad robyblue wins 240 from side pot n°1 with Four of a kind, sevens robyblue wins 5040 from the main pot with Four of a kind, sevens
Kommentek
Én nevettem...
Geri12010-09-02 12:50:06
Újra 365bonitas póker.

rajtam kívül egy játékos van játékban.Nézzük a floppot.

,mondom milyen jó.Emelek egy kicsit.Erre kapom az all int.Jól van mehet.A másik játékosnál 
.Jön a turn
.Jön a river
."Mulatságos" volt.Már ki tudja hányadszorra.
11$ 1250 Guaranteed freezout.
Nálam
Geri12010-08-29 20:04:13
Kibaszott vicc ez az online póker.Már két hónapja hogy feljegyzem hányszor bukok el mindent riveren.De úgy hogy addig a másik játékosnak gyakorlatilag semmije sincs.A 365bonitaspokeren játszottam az utóbbi hónapban,és ami ott megy az már viccnek is rossz.Játszottam freerollokat,5-11$ freezout-okat.Napi kb 15 órában.Nevetséges volt a statisztika.Le sem írom mert úgysem hinné el senki.A lényeg hogy nagy az isten állatkertje,és az online pókerral biztos hogy valami nincs rendben.Azt hogy még engem kiejt valaki egy
-al,
-ommal szemben,preflop all in,az rendben van.De hogy ez az ember eszetlenül(legalábbis látszólag eszetlenül) all in-ezve megnyerjen egy versenyt,több száz dollárt nyerjen,akkor elgondolkodok azon a sok okoskodáson,stratégián,amit olvasok ,és próbálok tanulni már sok-sok éve,hogy érdemes-e.És ez ment egész hónapban.Nekem nagyon sokszor az volt az érzésem hogy látják a lapomat.Jól olvasásról nem lehet beszélni,mert ezt már észre lehet venni az első leosztásoktól.
daPEPEhu2010-08-27 12:29:38
Előzmény: Holdenper
Holdenper2010-08-27 00:35:26
Előzmény: daPEPEhu
köszi jól összefoglaltad
........nekem is ma kezdődött volna a gólyatábor csak mire regeltem rá betelt szal most egy kicsit szar a kedvem mert szívesen elmentem volna..jó szórakozást!!
daPEPEhu2010-08-25 20:07:13
Előzmény: CsabiST
A góyatábor elkezdődött! "késői nevezés még lehetsséges!"
CsabiST2010-08-25 20:04:55
A góyatábor elkezdődött! "késői nevezés még lehetsséges!"
"A kártyás sosem hal meg, csak másik asztalnál próbál szerencsét!"
daPEPEhu2010-08-25 12:38:38
köszi jól összefoglaltad
........nekem is ma kezdődött volna a gólyatábor csak mire regeltem rá betelt szal most egy kicsit szar a kedvem mert szívesen elmentem volna..jó szórakozást!!
Holdenper2010-08-25 10:44:08
nem is lett rövid...lol:-D
Röviden válaszolok most csak, mert mindjárt megyünk haverokkal gólyatáborba, megnézni az újoncok tudnak-e bulizni:-D
Meglestem AMT-nek, és Tmoney0209-nek a videóit (előbbi DC-s, másik savvy-s). Elég jók, gyakorlatiak, korrekt stratégiát adnak 45 fősökre. Persze ez csak egy váz, konkrét push, call, stb rangekkel neked kell feltölteni.
Az alapja a korai ultrafeszes játék, ha duplázol az jó, meg kell próbálni a zsetonokat 1K fölött tartani, mert az általános push or fold szakasz 50-100-nál jön el. Regek ellen lightan kell callozni ilyenkor, mert lightan tolják, fishek ellen feszesebb call range, de lightabban tolni. Buborékokat megnyomni, főleg ha van 1-2 shorty az asztalnál, a többség mid stack, te meg a cl vagy.
Röviden ennyi. Ha a push/foldra ráérzel (milyen rangek, melyik játékos ellen), az elején megőrzöd/növeled a zsetonjaid, akkor statisztikai alapon plusszosnak kell lennie:-)
Én azért választottam eeket, mert:
1, turbo, tehát többet le tudok nyomni belőle mint a simából, és itt mások a lényeges pontok (simánál ugye a push/fold azért nem a leglényegesebb része kb, itt meg az kiemelt fontosságú)
2, a videók amiket néztem azok alapján kaptam kedvet (DC-n és savvyn vannak elég jó vidik ilyen témában. Főleg AMT, Tmoney0209 és bones csinálja), ők 45man sng-t toltak, tehát a stratégiám alapja ilyen turbo, kis-közepes mezőnyű versenyekre szólt:-)
3, azért 45 fős, mert itt azért kevesebb a szórás, mint az ezer fő feletti versenyeken, de már a 90/180 fős is túl sokáig tart szerintem, viszont ennek azért picit "versenyszaga" van.
A regeken kívül ide sztem vagy random "játszunk picit" kacsák jönnek, vagy SnG-sek, vagy MTT-sek. SnG-seknek még nem olyan nehéz alkalmazkodni, de az MTT-sek az elején túl lazák, vagy agresszívek, vagy limpelgetnek, de túl sok partiban vannak bent. Szóval elég nagy halastó:-)
Szépen lehet plusszolni (most néztem propokerlabs-on, elmúlt 90 napban 436 SnG-t játszottam (ezek csak ilyenek), average buyin 2,59$, average roi 54%).
Amúgy ami a vicces, 1$-tól grindoltam magam fel, most léptem ugye 6$-osra, a 3 szint közül az 1$-on tudtak még a leginkább játszani. Itt olyan röhejes dolgokat láttam, amik (bár nem vagyok SnG pro) SnG-ben szerintem iszonyatosan -EV-k...de majd ha visszatérek, akkor fórumon megkérdezek párat ezekből, mert lehet mégis én tévedek:-)
GL
Holdenper2010-08-25 10:43:47
Röviden válaszolok most csak, mert mindjárt megyünk haverokkal gólyatáborba, megnézni az újoncok tudnak-e bulizni:-D
Meglestem AMT-nek, és Tmoney0209-nek a videóit (előbbi DC-s, másik savvy-s). Elég jók, gyakorlatiak, korrekt stratégiát adnak 45 fősökre. Persze ez csak egy váz, konkrét push, call, stb rangekkel neked kell feltölteni.
Az alapja a korai ultrafeszes játék, ha duplázol az jó, meg kell próbálni a zsetonokat 1K fölött tartani, mert az általános push or fold szakasz 50-100-nál jön el. Regek ellen lightan kell callozni ilyenkor, mert lightan tolják, fishek ellen feszesebb call range, de lightabban tolni. Buborékokat megnyomni, főleg ha van 1-2 shorty az asztalnál, a többség mid stack, te meg a cl vagy.
Röviden ennyi. Ha a push/foldra ráérzel (milyen rangek, melyik játékos ellen), az elején megőrzöd/növeled a zsetonjaid, akkor statisztikai alapon plusszosnak kell lennie:-)
Én azért választottam eeket, mert:
1, turbo, tehát többet le tudok nyomni belőle mint a simából, és itt mások a lényeges pontok (simánál ugye a push/fold azért nem a leglényegesebb része kb, itt meg az kiemelt fontosságú)
2, a videók amiket néztem azok alapján kaptam kedvet (DC-n és savvyn vannak elég jó vidik ilyen témában. Főleg AMT, Tmoney0209 és bones csinálja), ők 45man sng-t toltak, tehát a stratégiám alapja ilyen turbo, kis-közepes mezőnyű versenyekre szólt:-)
3, azért 45 fős, mert itt azért kevesebb a szórás, mint az ezer fő feletti versenyeken, de már a 90/180 fős is túl sokáig tart szerintem, viszont ennek azért picit "versenyszaga" van.
A regeken kívül ide sztem vagy random "játszunk picit" kacsák jönnek, vagy SnG-sek, vagy MTT-sek. SnG-seknek még nem olyan nehéz alkalmazkodni, de az MTT-sek az elején túl lazák, vagy agresszívek, vagy limpelgetnek, de túl sok partiban vannak bent. Szóval elég nagy halastó:-)
Szépen lehet plusszolni (most néztem propokerlabs-on, elmúlt 90 napban 436 SnG-t játszottam (ezek csak ilyenek), average buyin 2,59$, average roi 54%).
Amúgy ami a vicces, 1$-tól grindoltam magam fel, most léptem ugye 6$-osra, a 3 szint közül az 1$-on tudtak még a leginkább játszani. Itt olyan röhejes dolgokat láttam, amik (bár nem vagyok SnG pro) SnG-ben szerintem iszonyatosan -EV-k...de majd ha visszatérek, akkor fórumon megkérdezek párat ezekből, mert lehet mégis én tévedek:-)
GL
daPEPEhu2010-08-25 10:15:36
előbb sz@r játékkal (azaz voltak elég -EVs lépéseim) nyertem 44bi-t, szal visszaadta az rng, csak ijesztgetett. Iszonyat durva runom volt, 9 sng-ből 5 itm, 2 első hely, egy második, 1 ötödik és egy 7.:-)
Azért mókás, hogy A játékkal bukom, közepes-gyenge B-vel meg nyerek de mocskos módon!
Köszi, GL neked is:-)
Holdenper2010-08-24 23:06:42
előbb sz@r játékkal (azaz voltak elég -EVs lépéseim) nyertem 44bi-t, szal visszaadta az rng, csak ijesztgetett. Iszonyat durva runom volt, 9 sng-ből 5 itm, 2 első hely, egy második, 1 ötödik és egy 7.:-)
Azért mókás, hogy A játékkal bukom, közepes-gyenge B-vel meg nyerek de mocskos módon!
Köszi, GL neked is:-)
látom azóta beindult a szekér
hajráhajrá
daPEPEhu2010-08-24 22:49:19
látom azóta beindult a szekér
hajráhajrá
Holdenper2010-08-24 16:29:56
propaty2010-08-07 03:37:00
Hi Sorstársam!
Ne törd a fejed, tuti két treff volt nála, és ezekben a szitukban 10-ből 9-szer megkapod az allint.
"és ezt nagyon komolyan mondom"

PokerStars Game #47766834890: Tournament #298602823, $1.00+$0.10 USD Hold`em No Limit - Level I (10/20) - 2010/08/06 3:32:46 CET [2010/08/05 21:32:46 ET]
Table `298602823 3` 9-max Seat #4 is the button
Seat 1: Holdenper (1500 in chips)
Seat 2: dvsbmx (1426 in chips)
Seat 3: Wilderbean (1460 in chips)
Seat 4: 33allin (1714 in chips)
Seat 5: icar0 (1480 in chips) is sitting out
Seat 6: marioluis18 (1500 in chips)
Seat 7: Quikpik (1500 in chips)
Seat 8: bic 32 (1500 in chips)
Seat 9: alceurosa (1420 in chips)
icar0: posts small blind 10
marioluis18: posts big blind 20
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Holdenper
Quikpik: folds
bic 32: raises 40 to 60
alceurosa: calls 60
Holdenper: raises 160 to 220
dvsbmx: folds
Wilderbean: folds
33allin: folds
icar0: folds
marioluis18: folds
bic 32: folds
alceurosa: calls 160
*** FLOP ***
alceurosa: checks
Holdenper: bets 300
alceurosa: raises 900 to 1200 and is all-in
Holdenper: folds
Uncalled bet (900) returned to alceurosa
alceurosa collected 1130 from pot
alceurosa: doesn`t show hand
*** SUMMARY ***
Total pot 1130 | Rake 0
Board
Seat 1: Holdenper folded on the Flop
Seat 2: dvsbmx folded before Flop (didn`t bet)
Seat 3: Wilderbean folded before Flop (didn`t bet)
Seat 4: 33allin (button) folded before Flop (didn`t bet)
Seat 5: icar0 (small blind) folded before Flop
Seat 6: marioluis18 (big blind) folded before Flop
Seat 7: Quikpik folded before Flop (didn`t bet)
Seat 8: bic 32 folded before Flop
Seat 9: alceurosa collected (1130)
Holdenper2010-08-07 00:22:49
Mmmm ez annyira nem mulatságos, de le kell írjam, mert mindjárt kidobom a laptopot az ablakon...tilt...
Ma 22 45 SnG-ből egy sem sikerült ITM-re, ami előfordul, de az utsó 6-os session olyan kedvesre sikerült, hogy mindjárt elhányom magam... Volt kb 5 flip, 4 70-30, 2 80-20, 2 40-60...egyiket sem húztam be, KK vs AK, Ace on the river (rohadt greenstein-os rng), AKs vs 44, üres board, 77 vs QJ, AK vs AQ, AQ vs JJ...és még sorolhatnám, végén mikor láttam, hogy az okoska, akinek a preflop terve 20bb-ből az volt, hogy egy 205-ös hívásra középről set miningol, aztán mikor rátoltam képes volt megadni a 19bb-s allinem, akkor már tudtam, hogy out lesz ebből...k.rva PS rng ma nagyon nem dobta........
Holdenper2010-08-06 14:41:12
Schakalor: Neeem, nem úgy játszanak, az emberek 20-25%-a kiesik az első vakszinten (ja amúgy ez 45man SnG). Pont ezt szeretem benne:-DD
szerintem any Axs lehet nála, láttam már ilyet A4s-sel is:-D
Madrid: szerintem túl nagy kockázat a call. Ha dobom marad kicsivel több mint 1K stackem, amit ha fel tudok vinni 1,2K-1,3K-ig, akkor elég jól lehet vele operálni a push/fold szakaszban, mert túl szűk a calloló range-ük. Ha jól emlékszem asszem 3. lettem végül a tornán. Amúgy a 99 elképzelhető nála, pre UTG+2 nem akarta felverni a potot, viszont nem tudta elereszteni egy 3betre.
Minden esetre elég érdekes, hogy pre a handje annyira gyenge, hogy nem tud visszamelni egyszer sem, viszont a flopon a feszes, preflop 3betelőre cr allin tud menni:-D
MADriD2010-08-06 08:51:59
A3o,77,8c5c ez jellemző ezeken a tornákon, de én adtam volna a helyedben.

PokerStars Game #47766834890: Tournament #298602823, $1.00+$0.10 USD Hold`em No Limit - Level I (10/20) - 2010/08/06 3:32:46 CET [2010/08/05 21:32:46 ET]
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Holdenper
*** FLOP ***
*** SUMMARY ***
Total pot 1130 | Rake 0
Board
Schakalor2010-08-06 04:58:12
Az emberek 1 dollárs tornán szerinted azt játsszák ami jogos, értelmes és helyes szerinted?
Hát gondolom eléggé beleállt a flopba settel vagy 2 párral, de láttam már ilyet csinálni ATo-val is, minden 1 dolláros tornán lát az ember ilyeneket, sőt ennél még sokkal-sokkal durvábbakat is, azt hinném 3 év póker után ilyet már nem érzel meg, én 1 év után sem már nagyon Sit and Go-kon, persze iszonyú hülyeség bármivel így játszani, de ennyi verve vagy.
"Soha ne add fel"

*** HOLE CARDS ***
Dealt to Holdenper
*** FLOP ***
*** SUMMARY ***
Total pot 1130 | Rake 0
Board
Holdenper2010-08-06 04:04:26

*** HOLE CARDS ***
Dealt to Holdenper
*** FLOP ***
*** SUMMARY ***
Total pot 1130 | Rake 0
Board
MADriD2010-07-25 21:31:44
Vannak akik ezt a topik használják dühöngőnek. Nah ez már mulatságos

Előzmény: GregPech
Elnézést kérek, nem tudtam a hires DÜHÖNGŐ létezéséről. Szerinted ne tegyük át az egészet, nehogy másvalakinek is megzavarjuk a lelki nyugalmát
GregPech2010-07-25 16:44:18
Elnézést kérek, nem tudtam a hires DÜHÖNGŐ létezéséről. Szerinted ne tegyük át az egészet, nehogy másvalakinek is megzavarjuk a lelki nyugalmát
Előzmény: MADriD
1. Szerintem ezekre a "peches coolerekre" találták ki a dühöngőt.
2. Ez annyira kicsi hogy nincs miről beszélni.
3. Tornapóker szinte mindenképp bekerül tehát megint nem tehetsz arról ha vesztesz tehát megint->dühöngő.
SzeksZ2010-07-24 18:49:47
multkor a 3.30as freezouton estem ki 10.ként az alább emíltett szituban CL stackért.6500 induló volt. Na ez mulatságos!?
MADriD2010-07-23 21:46:16
1. Szerintem ezekre a "peches coolerekre" találták ki a dühöngőt.
2. Ez annyira kicsi hogy nincs miről beszélni.
3. Tornapóker szinte mindenképp bekerül tehát megint nem tehetsz arról ha vesztesz tehát megint->dühöngő.
1. Számomra kicsit mulatságos(vicces), különben tilt-en lennék
2. kb 250
3. mtt/sng
GregPech2010-07-23 18:24:30
1. Számomra kicsit mulatságos(vicces), különben tilt-en lennék
2. kb 250
3. mtt/sng
Előzmény: MADriD
1. Ez még mindig nem a mulatságos fórumba tartozik.
2. Mekkora minta?
3. Milyen játéktípus? Mtt/sng/cg?
MADriD2010-07-23 18:15:07
1. Ez még mindig nem a mulatságos fórumba tartozik.
2. Mekkora minta?
3. Milyen játéktípus? Mtt/sng/cg?
Nem várom el, hogy minden esetben nyerjek, de mikor 3X egymás után leesik a kérdéses lap akkor finoman fogalmazva: nem esik jól.
GregPech2010-07-23 17:35:29
Nem várom el, hogy minden esetben nyerjek, de mikor 3X egymás után leesik a kérdéses lap akkor finoman fogalmazva: nem esik jól.
GregPech2010-07-23 17:28:30
Értem én, hogy 7:3, de sajnos a statisztika alapján 5:5 sincs.
MADriD2010-07-23 17:06:38
Ez nem mulatságos és nem is bad beat mivel 7:3 favorit vagy csak. A site-ot meg nem érdekli h kinél mi van.
GregPech2010-07-23 14:21:08
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a pokerstars-on nagyon gyakran kapok bad-beat-ket, Tipikus eset:
vs 
. Nem akarom a site-ra fogni de más site-okon sokkal kevesebbszer veszitek ilyen típuszú szituban.
Geri12010-07-17 22:21:12
Köszönöm a segítséget mindenkitől.Mostanában nagyon sokszor beleszaladtam ilyen játékosokba.Tudom hogy a türelem a legfontosabb,csak napi két három ilyen bukás után most egy kicsit elfogyott.Még egyszer köszönöm a jó tanácsokat.
Nyugalom,türelem,nyugalom,türelem,nyugalom,türelem,........................
Dirrdurr2010-07-17 20:33:56
shove pre.
"Ja, neked K párod van? FOLD!"
Előzmény: zsolt033
Példa flopon 97%os favoritra " hát mondjátok meg hol hibáztam????" Kár volt slowplayelni?????

***** Hand History for Game 46570059863 ***** (Poker Stars)
Tourney Hand NL Texas Hold`em - Saturday, July 10, 04:16:06 ET 2010
Table 319010865 71 (Real Money)
Seat 5 is the button
Seat 1: olblindjohn ( $892.00 USD )
Seat 2: summerbeach ( $15560.00 USD )
Seat 3: Banana20359 ( $36164.00 USD )
Seat 5: jkcfc ( $42990.00 USD )
Seat 6: EmanPS ( $37864.00 USD )
Seat 7: AKQJ10UT ( $25879.00 USD )
Seat 8: zsolt033 ( $28837.00 USD )
Seat 9: SONY888 ( $16517.00 USD )
olblindjohn posts ante of [$100.00 USD].
summerbeach posts ante of [$100.00 USD].
Banana20359 posts ante of [$100.00 USD].
jkcfc posts ante of [$100.00 USD].
EmanPS posts ante of [$100.00 USD].
AKQJ10UT posts ante of [$100.00 USD].
zsolt033 posts ante of [$100.00 USD].
SONY888 posts ante of [$100.00 USD].
EmanPS posts small blind [$500.00 USD].
AKQJ10UT posts big blind [$1000.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to zsolt033
zsolt033 raises [$3000.00 USD]
SONY888 folds
olblindjohn folds
summerbeach folds
Banana20359 folds
jkcfc raises [$9000.00 USD]
EmanPS folds
AKQJ10UT folds
zsolt033 calls [$6000.00 USD]
** Dealing Flop **
zsolt033 checks
jkcfc bets [$8000.00 USD]
zsolt033 calls [$8000.00 USD]
** Dealing Turn **
zsolt033 checks
jkcfc bets [$5000.00 USD]
zsolt033 calls [$5000.00 USD]
** Dealing River **
zsolt033 checks
zsolt033 calls [$6737.00 USD]
jkcfc wins $1263.00 USD
jkcfc shows
zsolt033 shows
jkcfc wins $59774.00 USD from main pot
zsolt0332010-07-17 19:15:08
Példa flopon 97%os favoritra " hát mondjátok meg hol hibáztam????" Kár volt slowplayelni?????

***** Hand History for Game 46570059863 ***** (Poker Stars)
Tourney Hand NL Texas Hold`em - Saturday, July 10, 04:16:06 ET 2010
Table 319010865 71 (Real Money)
Seat 5 is the button
Seat 1: olblindjohn ( $892.00 USD )
Seat 2: summerbeach ( $15560.00 USD )
Seat 3: Banana20359 ( $36164.00 USD )
Seat 5: jkcfc ( $42990.00 USD )
Seat 6: EmanPS ( $37864.00 USD )
Seat 7: AKQJ10UT ( $25879.00 USD )
Seat 8: zsolt033 ( $28837.00 USD )
Seat 9: SONY888 ( $16517.00 USD )
olblindjohn posts ante of [$100.00 USD].
summerbeach posts ante of [$100.00 USD].
Banana20359 posts ante of [$100.00 USD].
jkcfc posts ante of [$100.00 USD].
EmanPS posts ante of [$100.00 USD].
AKQJ10UT posts ante of [$100.00 USD].
zsolt033 posts ante of [$100.00 USD].
SONY888 posts ante of [$100.00 USD].
EmanPS posts small blind [$500.00 USD].
AKQJ10UT posts big blind [$1000.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to zsolt033
zsolt033 raises [$3000.00 USD]
SONY888 folds
olblindjohn folds
summerbeach folds
Banana20359 folds
jkcfc raises [$9000.00 USD]
EmanPS folds
AKQJ10UT folds
zsolt033 calls [$6000.00 USD]
** Dealing Flop **
zsolt033 checks
zsolt033 calls [$8000.00 USD]
** Dealing Turn **
zsolt033 checks
jkcfc bets [$5000.00 USD]
zsolt033 calls [$5000.00 USD]
** Dealing River **
zsolt033 checks
zsolt033 calls [$6737.00 USD]
jkcfc wins $1263.00 USD
jkcfc shows
zsolt033 shows
jkcfc wins $59774.00 USD from main pot
Előzmény: zsolt033
zsolt0332010-07-17 19:00:30
SzeksZ2010-07-17 17:22:48
Bocs, de én csak SzeksZuális témákban szakértek, szülészeti/nőgyógyászati dolgokkal is nyugodtan keress meg, adok tanácsot szívesen, óránként 4500+áfa.
Amúgy kb. mindenki csak ezt tudja csinálni velük, megvárod a lapot, és ha valószínűsíthetően elől vagy, akkor rakod be preflop.
Előzmény: Geri1
Sziasztok.van itt egy dolog ami már nagyon idegesít.Konkrétan az,hogy rengeteg mákolós senkiházi van,és mind engem talál meg.Meg szeretném kérdezni a sok szakértőt,hogy hogy tudná kivédeni az olyan dolgokat,hogy ülsz egy asztalnál.Mindegy mi mekkora,milyen vak stb.Van egy idióta.Az manapság sajnos mindenhol,minden téten van.Elmebeteg módon emelget.Szinte meg sem várja mit osztanak neki.Még meg is mutogatja sokszor hogy mivel emelt,vagy mondott all-in-t.Na mondom majd jól kibaszok vele.Várok egy Ász párt,de minimum A K-t.Jön a szokásos all in.Nem tőlem persze.A senkiházi jön egy 5 8-al.A flop 4 6 7
a turn 2,a river meg egy 10-es.És ez csak egy példa volt.Van még rengeteg.Viccel egyenlő.Vagyis nem lenne az,ha naponta 100-ból nem buknék el 80 ilyet.Na ezzel mit tudtok kezdeni szakértők???????
Holdenper2010-07-17 02:23:05
Felírod a nevét, és keresed (ha cg), aztán ellene lightabban teszed be:-D amúgy ha tour, ott meg note-olsz, de írd oda, hogy mikor-mlyen versenyen, mennyi ideig volt atom maniac. Ha máskor is csinálja/csinálják, akkor nem tiltelt, hanem csak idióta (vagy isildur1:-D), és simán bekerülhet A7+, KT+, QJ, 22+ is ellene:-D
Arra azért figyelj, hogy ha 5$-os versenyen történt ez mondjuk, és 109$-oson játszol utna vele, akkor lehet csak steaming volt, aztán lement nagyon kiereszteni a gőzt és alapból jó játékos. Valszeg godmode-ban volt, és minden esett neki...azért ez nem lehet mindig így:-)
Előzmény: Geri1
Sziasztok.van itt egy dolog ami már nagyon idegesít.Konkrétan az,hogy rengeteg mákolós senkiházi van,és mind engem talál meg.Meg szeretném kérdezni a sok szakértőt,hogy hogy tudná kivédeni az olyan dolgokat,hogy ülsz egy asztalnál.Mindegy mi mekkora,milyen vak stb.Van egy idióta.Az manapság sajnos mindenhol,minden téten van.Elmebeteg módon emelget.Szinte meg sem várja mit osztanak neki.Még meg is mutogatja sokszor hogy mivel emelt,vagy mondott all-in-t.Na mondom majd jól kibaszok vele.Várok egy Ász párt,de minimum A K-t.Jön a szokásos all in.Nem tőlem persze.A senkiházi jön egy 5 8-al.A flop 4 6 7
a turn 2,a river meg egy 10-es.És ez csak egy példa volt.Van még rengeteg.Viccel egyenlő.Vagyis nem lenne az,ha naponta 100-ból nem buknék el 80 ilyet.Na ezzel mit tudtok kezdeni szakértők???????
Geri12010-07-16 20:46:02
SzeksZ2010-07-16 17:38:40
Kb. még volt vagy 10-15 hasonló parti, nem akarom leírni mindet, de én elég jól szórakoztam:D
SzeksZ2010-07-16 17:37:18
Szerdán sikerült megtörni a downswinget és végre összejött az FT és egy 3. hely 5+1-en, nagyjából 100 induló volt. Hajnali 4kor ültünk össsze, a helyi sírósok persze egyből osztozni akartak, de ez a kísérlet megbukott egy shortstack fishen, aki nem akart (nekem tökmind1 volt, mert az előző 3 FT lapjárásom alapján nem jutottam volna messzire). Az osztozás elmaradása beindította az akciót, a játékosok maniac módba kapcsoltak.
9 főnél gombig mindenki dob, gomb emel 3bb. Kisvak megadja, en nagyvakból a szokásos hulladékot kaptam, dobás.
Flop QQ4, szinhúzó.
Kisvak checkel, gomb bet 100k(preflop 60k-ig emelt), maradt előtte 85k.
Kisvak sokat gondolkozik, mire allin teszi a gombon ülő játékost. A gomb szenved, teljesen kikészül, majd megadja, mivel commitalta magat a cbettel.
Gomb 94o, kisvak kicsapja a 88-at.
Riverre azért kicsapták a 9est:D
Holdenper2010-07-14 05:05:53
Annyira szeretek 5 tetves órát játszani, hogy aztán átlag fölötti stacket betoljak egy KK vs AA találkozásban és kb sz.rt se nyerjek:-(((
Holdenper2010-07-07 13:11:19
Omaha HL-ben olyankor bújnak csak elő igazán! Imádom az AKQT, KKQJ, AKT8 típusú handeket emelt kasszákban olyan kb mint razzban 24569-cel menni látható A23 ellen:-D vagy vacak nyolcasra húzni 2-7 TD-ben egy szétbetelt kasszában:-) Persze a hilo-s proknak ilyenkor a boardra csak boardway jön, a razzban a zárt kártya a másiknál 25, de a 6. 7. utcán is pározódik (az idiot meg behúzza a vacak kilencesét),2-7-ben pedig utolsó cserére behúz egy ötöst és egy 3-ast a 678 mellé, a másik pedig hiába cserél 2457-re végig, az utolsó cserére jön egy gyönyörű kettes:-D
A pókeristeneknek jó a humoruk:-)
Előzmény: SzeksZ
Sick, sick beat. Még 36 főnél is vannak gigafishek azert szép számban:D
SzeksZ2010-07-05 14:02:04
Ez az egyik új kedvencem!
.

Royale poker klub, 5+1-es freezout vagy 6+1, mar nem vagyok benne biztos.
2. vakszint, vakok 200/400, stackem olyan 40k körül.
Utg limpel(mert hát ott többnyire "ne dobd el" holdemet jatszunk.
Én utg+1
Oké akkor 2200, szar pozíció, calling stationok tömkelege, sérülékeny lap, szóval nagyobbat hívtam a szokásosnál. Nagyvakig mindenki dob, ő csak megad. Limper csak megad.
Nagyvak átlagos játékos, sok lap lehet nála, csakúgy mint a limpernél.
Flop
Mindketten checkelnek, szinte tökéletes board a cbetre, úgyis minden nagy preflop emelésnél mindenkit AK-ra tesznek. Betelek 3500. Nagyvak kicsit gondolkozik,csak megad, limper dob. Oké, köszönöm a lehetőséget, én végeztem ezzel a partyval, see ya next time, unless
Turn
Oké most akkor ki kell találnom,hogy hogyan gomboljak le az Ax-ről minnél többet. De ő kitalálta helyettem. Elölről donkol 11,5k. Nice. Kicsi kamugondolkodás, de azért nem viszem túlzásba a hollywoodot. I`m allin sir!!!
Természetesen érkezik a várva várt snapcall, már várom, hogy kicsapja a 7es szettet, vagy az ász dámát. De valami egészen mást csap ki (rossz az aki rosszra gondol), ász párt kézben. Kiváló,akkor pakolás és sziasztok. A dealer nem sokat tököl, tudja, hogy úgyis mind1, ezért gyorsan kicsapja a rivert, ami a pakliban lévő utolsó tizes volt:D
Az ász páros gyökér, meg felpattan a helyéről, és amolyan Phill Hellmuth stílusban távozik az asztaltól, és mormogja a foga alatt, hogy "geci jól játszottam, bepakoltattam vele minden zsetonját, istenem, stb. stb. bla bla bla, unga bunga,idiot from middle europe. Tényleg kiválóan játszott, képes volt potot hívni a turnon, mikor top szett volt nála, és volt kettő out az egész pakliban amivel egyáltalán megfontolok bármiféle további akciót. Well played sir! Well played! 3 év játék és több százezer lejátszott hand után ez volt életem első handje,ahol megnyertem egy szett vs. overszett szitut.
SzeksZ2010-07-05 13:42:12
Sick, sick beat. Még 36 főnél is vannak gigafishek azert szép számban:D
Előzmény: bgbss
560 induló, plohilo

(HI: three of a kind, Aces)
(HI: a straight, Ten to Ace)
36 left, cl kb 205K
Seat 1: unclebigbob (9723 in chips)
Seat 2: pawel9304930 (23910 in chips)
Seat 3: bgbss (91718 in chips)
Seat 4: Grozamolnia (126472 in chips)
Seat 5: torres_rules (55925 in chips)
Seat 6: HaLLOLINE (200424 in chips)
Seat 7: T-Cork (24388 in chips)
Seat 8: Wendelstein (742 in chips) is sitting out
Seat 9: pasteleza (30852 in chips)
bgbss: posts small blind 1000
Grozamolnia: posts big blind 2000
*** HOLE CARDS ***
Dealt to bgbss
torres_rules: calls 2000
HaLLOLINE: folds
T-Cork: folds
Wendelstein: folds
pasteleza: folds
unclebigbob: calls 2000
pawel9304930: folds
bgbss: raises 6000 to 8000
Grozamolnia: calls 6000
torres_rules: calls 6000
unclebigbob: folds
*** FLOP ***
bgbss: bets 16000
Grozamolnia: calls 16000
torres_rules: calls 16000
*** TURN ***
bgbss: bets 67718 and is all-in
Grozamolnia: calls 67718
torres_rules: folds
*** RIVER ***
*** SHOW DOWN ***
bgbss: shows
Grozamolnia: shows
Grozamolnia collected 209436 from pot
bgbss2010-06-29 21:33:31
560 induló, plohilo

(HI: three of a kind, Aces)
(HI: a straight, Ten to Ace)
36 left, cl kb 205K
Seat 1: unclebigbob (9723 in chips)
Seat 2: pawel9304930 (23910 in chips)
Seat 3: bgbss (91718 in chips)
Seat 4: Grozamolnia (126472 in chips)
Seat 5: torres_rules (55925 in chips)
Seat 6: HaLLOLINE (200424 in chips)
Seat 7: T-Cork (24388 in chips)
Seat 8: Wendelstein (742 in chips) is sitting out
Seat 9: pasteleza (30852 in chips)
bgbss: posts small blind 1000
Grozamolnia: posts big blind 2000
*** HOLE CARDS ***
Dealt to bgbss
torres_rules: calls 2000
HaLLOLINE: folds
T-Cork: folds
Wendelstein: folds
pasteleza: folds
unclebigbob: calls 2000
pawel9304930: folds
bgbss: raises 6000 to 8000
Grozamolnia: calls 6000
torres_rules: calls 6000
unclebigbob: folds
*** FLOP ***
bgbss: bets 16000
Grozamolnia: calls 16000
torres_rules: calls 16000
*** TURN ***
bgbss: bets 67718 and is all-in
Grozamolnia: calls 67718
torres_rules: folds
*** RIVER ***
*** SHOW DOWN ***
bgbss: shows
Grozamolnia: shows
Grozamolnia collected 209436 from pot
daPEPEhu2010-06-28 19:31:33
uhhhaaa ez fájhatott..
Holdenper2010-06-28 17:02:29
nna a másodikat elírtam, nem stand patelt, hanem így cserélt: 3-1-1
8game HU:
emelek, ellenfél call, 3-at cserél (én egyet), checkel, emelek, raisel, megadom, ő végig stand pat bet, én a második cserére behúzok egy erős kilencest, végig adom, mutat: 23467.
Vicces játék ez a 2-7 TD:-D
Holdenper2010-06-28 16:43:04
8game HU:
emelek, ellenfél call, 3-at cserél (én egyet), checkel, emelek, raisel, megadom, ő végig stand pat bet, én a második cserére behúzok egy erős kilencest, végig adom, mutat: 23467.
Vicces játék ez a 2-7 TD:-D
CsabiST2010-04-18 17:04:16
Pedig már épp kezdtem új verseny után nézni!

(Király és Hármas két pár)
(full house, Ötös full Hármas párral)
és veszített ezzel: Király és Hármas két pár
és nyert (7408) ezzel: full house, Ötös full Hármas párral
Mit gondolhatott mi ellen megy ennyi ellenfélnél?? pff... haha
PokerStars Leosztás #42840593510: Verseny #261214407, $4.00+$0.40 USD Hold`em No Limit - Szint II (15/30) - 2010/04/18 16:51:16 CET [2010/04/18 10:51:16 ET]
Asztal `261214407 25` 8-max #5 szék a button
1 szék: patelpower (3250 zseton)
2 szék: CsabiST (3167 zseton)
3 szék: bogat777ey (2620 zseton)
4 szék: DCDARK (6110 zseton)
5 szék: spacey267 (2920 zseton)
6 szék: suz@n 5@ (2343 zseton)
7 szék: bruco51 (3740 zseton)
8 szék: Piragast (2850 zseton)
suz@n 5@: berakja a kisvakot 15
bruco51: berakja a nagyvakot 30
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott CsabiST
Piragast: dob
patelpower: megad 30
CsabiST: megad 30
bogat777ey: megad 30
DCDARK: megad 30
spacey267: dob
suz@n 5@: megad 15
bruco51: passzol
*** FLOP ***
suz@n 5@: nyit 30
bruco51: dob
patelpower: emel 90 eddig 120
CsabiST: megad 120
bogat777ey: dob
DCDARK: megad 120
suz@n 5@: megad 90
*** TURN ***
suz@n 5@: passzol
patelpower: passzol
CsabiST: nyit 357
DCDARK: megad 357
suz@n 5@: megad 357
patelpower: emel 513 eddig 870
CsabiST: emel 1023 eddig 1893
DCDARK: dob
suz@n 5@: dob
patelpower: emel 1207 eddig 3100 és all-in ment
CsabiST: megad 1124 és all-in ment
Meg nem adott tét (83) visszajuttatva neki: patelpower
*** RIVER ***
*** MUTATÁS ***
patelpower: mutat
CsabiST: mutat
CsabiST begyűjtött 7408 ebből: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 7408 | jutalék 0
Asztal [5s 3d Tc 8c 3c]
1 szék: patelpower mutatott
2 szék: CsabiST mutatott
3 szék: bogat777ey dobta ezen: Flop
4 szék: DCDARK dobta ezen: Turn
5 szék: spacey267 (button) dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
6 szék: suz@n 5@ (kisvak) dobta ezen: Turn
7 szék: bruco51 (nagyvak) dobta ezen: Flop
8 szék: Piragast dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
zsoltika2010-04-04 10:11:35
Ez egy igazi calling station,note-olni kell oszt kész. :D
Bárcsak minden QQ-m ellen ilyen mutatás lenne :D
Janeee2010-04-04 00:51:26
Hy!

(a pair of Eights)
(three of a kind, Eights)
(two pair, Queens and Eights)
and lost with two pair, Queens and Eights
and lost with a pair of Eights
and won ($32) with three of a kind, Eights
Jó pár éve pokerezek már, láttam fura mutatásokat, de ilyen merényletet soha nem követtek még el ellenem. Hatalmas TILTre vágott ez a nyominger. Előzménynek annyit, hogy kb 5 handdel ezelőtt az AA omat vágta le 93offal, mert úgy döntött h a hívásom megadható, majd a JQ9 floppon a contbetemet is bírta, persze h turnön már ott virított a 9es...
Na de akkor jöjjön a gyöngyszem, Hero call of the century:
Game #42145973101: Hold`em No Limit ($0.05/$0.10 USD) - 2010/04/04 0:26:06 CET [2010/04/03 18:26:06 ET]
Table `Segin` 6-max Seat #6 is the button
Seat 1: Drewvolfah ($10 in chips)
Seat 2: Pl4gue1 ($9.30 in chips)
Seat 3: GendolfKMV ($10 in chips)
Seat 4: métontapis ($12.15 in chips)
Seat 5: snoopyyo ($10 in chips)
Seat 6: sam810 ($27 in chips)
Drewvolfah: posts small blind $0.05
Pl4gue1: posts big blind $0.10
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Pl4gue1
GendolfKMV: folds
métontapis: raises $0.30 to $0.40
snoopyyo: folds
sam810: calls $0.40
Drewvolfah: folds
Pl4gue1: raises $0.80 to $1.20
métontapis: raises $2.30 to $3.50
sam810: calls $3.10
Pl4gue1: raises $5.80 to $9.30 and is all-in
métontapis: raises $2.85 to $12.15 and is all-in
sam810: calls $8.65
*** FLOP ***
*** TURN ***
*** RIVER ***
*** SHOW DOWN ***
métontapis: shows
sam810: shows
sam810 collected $5.40 from side pot
Pl4gue1: shows
sam810 collected $26.60 from main pot
*** SUMMARY ***
Total pot $33.65 Main pot $26.60. Side pot $5.40. | Rake $1.65
Board [6c 8c 8h 3d 5d]
Seat 1: Drewvolfah (small blind) folded before Flop
Seat 2: Pl4gue1 (big blind) showed
Seat 3: GendolfKMV folded before Flop (didn`t bet)
Seat 4: métontapis showed
Seat 5: snoopyyo folded before Flop (didn`t bet)
Seat 6: sam810 (button) showed
MADriD2010-04-01 13:07:22
PS Turbo Takedown 1M GTD.
Már ITM vagyunk eléggé big stackünk va 23K és ha jól emlékszem 1K/2K-s vakoknál MP shoveolt 18K. Természetesen btn ülve megadjuk TT-vel opp. mutat AKo.
Flop T29 Törn: J River : Q
Mindezt egy TOP 50-es stackért néztük végig ráadásul még 30%-ot vettem is ebből a versenyből.
Holdenper2010-04-01 03:41:45
Jeee, előbb sikerült kizuhannom a full tilt 10+1$ 15K GTD versenyéről
140/280-as vak, meg asszem 30-as ante, SB-n QQ-ra pillantok (előttem kb 7800).
UTG+1 limp (bigstack, 23K körül), midből még egy limp (14K körül), dobások, én (k.va anyátokat limpelgettek felkiáltással) középre toltam 888 zsetont, amit a BB+a 2 limper is vígan callozott. A flop J89 (király, még elég jó blockerem is van flopsor ellen, ha settbe nézek, akkor ez van, van 6 outom), szóval a kb 3,5-ös potba beletoltam az ollét (tudom, nem túl okos dolog, régebben én sem tettem volna, de ezek a propókeresek jönnek minden random K7-tel, meg Tx-szel, ha csak egy 2/3-ad potot emelek).
Az egyik limper persze egy szomcsi QT-t talált magának...
Rögtön utána másik 5$-os versenyen kb 5K-ból toltam egy squeez ollét (150-300 vakok, elől minraise, rögtön mögötte call, én meg rögtön mögöttük ráborítom). Az okos KJo-val be tudta kólázni...ami nem lenne gond, ha restealre tehetne, de ad1: elől történt, ad2: legalább 20 perce egy partiban sem voltam bent...go morons:-/
Sorry a bedbítsztori mesélérést, de már f.szom tele.....:-S
Chocogeri2010-03-29 16:05:38
PokerStars Game #41878307753: Tournament #257573766, $1.00+$0.20 USD Hold`em No Limit - Level V (75/150) - 2010/03/29 9:07:30 ET

(a full house, Queens full of Aces)
(a full house, Aces full of Queens)
Table `257573766 2` 9-max Seat #6 is the button
Seat 1: (6986 in chips)
Seat 2: (3664 in chips)
Seat 3: (1580 in chips)
Seat 5: (2429 in chips)
Seat 6: (1228 in chips)
Seat 7: (2595 in chips)
Seat 8: (2290 in chips)
Seat 9: (6228 in chips)
brother wang: posts small blind 75
LastSamurai1: posts big blind 150
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero
Hero: raises 249 to 399
camikac: folds
sansone_AAAA: folds
E-dogg56: folds
Iv@n1978: folds
chaume78: folds
brother wang: folds
LastSamurai1: calls 249
*** FLOP ***
LastSamurai1: checks
Hero: checks
*** TURN ***
Hero: bets 750
LastSamurai1: calls 750
*** RIVER ***
LastSamurai1: bets 500
Hero: raises 4579 to 5079 and is all-in
LastSamurai1: calls 641 and is all-in
Uncalled bet (3938) returned to Hero
*** SHOW DOWN ***
Hero: shows
LastSamurai1: shows
LastSamurai1 collected 4655 from pot
Chocogeri2010-03-29 16:05:38
PokerStars Game #41878307753: Tournament #257573766, $1.00+$0.20 USD Hold`em No Limit - Level V (75/150) - 2010/03/29 9:07:30 ET

(a full house, Queens full of Aces)
(a full house, Aces full of Queens)
Table `257573766 2` 9-max Seat #6 is the button
Seat 1: (6986 in chips)
Seat 2: (3664 in chips)
Seat 3: (1580 in chips)
Seat 5: (2429 in chips)
Seat 6: (1228 in chips)
Seat 7: (2595 in chips)
Seat 8: (2290 in chips)
Seat 9: (6228 in chips)
brother wang: posts small blind 75
LastSamurai1: posts big blind 150
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero
Hero: raises 249 to 399
camikac: folds
sansone_AAAA: folds
E-dogg56: folds
Iv@n1978: folds
chaume78: folds
brother wang: folds
LastSamurai1: calls 249
*** FLOP ***
Hero: checks
*** TURN ***
Hero: bets 750
LastSamurai1: calls 750
*** RIVER ***
LastSamurai1: bets 500
Hero: raises 4579 to 5079 and is all-in
LastSamurai1: calls 641 and is all-in
Uncalled bet (3938) returned to Hero
*** SHOW DOWN ***
Hero: shows
LastSamurai1: shows
LastSamurai1 collected 4655 from pot
CsabiST2010-03-11 22:54:03
:) bwin 3 as allé AA AK JJ, nálam az AA
Flop JAx törn x river J
Kb 1 prcig bámultam bele a monitorba hogy most mivan? Sírás helyett inkább nevettem.
Holdenper2010-01-30 22:12:20
Épp az előbb river-royalflush killeltem egy flop setet (mondjuk turnre már nut sorom volt) :-)
Dirrdurr2010-01-29 19:58:03
üdv az mtt-k világában
Előzmény: gabika
Sziasztok!Ezt muszáj leírnom.Ps két kis nevezésű verseny egy időben,éppen csak elkezdtük,az egyik mtt-n utg+1 raise egy call én gombról reraise eredeti emelő dob
megadó all in én call,mutatás nálam KK másiknál AA.Jó rendben sima cooler,ami miatt
leírom:ezzel egyidőben a másik versenyen nagyvakon nálam AA,utg raise mid pos reraise
gomb all in én call MÁSIK KETTŐ CALL!mutatás A10o,A7o,66!Kérdés hány versenyen maradtam életben?ui:mindkét versenyen a második leosztás kb.
gabika2010-01-29 19:10:01
Sziasztok!Ezt muszáj leírnom.Ps két kis nevezésű verseny egy időben,éppen csak elkezdtük,az egyik mtt-n utg+1 raise egy call én gombról reraise eredeti emelő dob
megadó all in én call,mutatás nálam KK másiknál AA.Jó rendben sima cooler,ami miatt
leírom:ezzel egyidőben a másik versenyen nagyvakon nálam AA,utg raise mid pos reraise
gomb all in én call MÁSIK KETTŐ CALL!mutatás A10o,A7o,66!Kérdés hány versenyen maradtam életben?ui:mindkét versenyen a második leosztás kb.
Holdenper2010-01-29 00:27:25
lol, hülye vagyok:-D szal

flop (ergo open ended+fd+2 over)
Előzmény: Romsy
nuts, két blanknak kell örülni ilyenkor.
CsKovács2010-01-28 20:11:49
Van annál rosszabb is, mondjuk egy
-ra jön egy

és elver egy 
...
"Life`s a coinflip..."
az mennyire mókás tud lenni, ha
-re jön egy 

flop (ha jól számolom kb 21 out?:-D) és nem javul...
Romsy2010-01-28 19:18:36
nuts, két blanknak kell örülni ilyenkor.
"Poker is a video game!"
-re jön egy 

Holdenper2010-01-28 18:33:03
-re jön egy 

hirudo2009-12-20 23:09:38
Stage #1808990372: Holdem No Limit $0.02 - 2009-12-20 23:01:16 (ET)

(Straight, ten to ace)
Table: TEMPLE ST (Real Money) Seat #2 is the dealer
Seat 2 - MAD73 ($3.43 in chips)
Seat 3 - HARGETML ($3.81 in chips)
Seat 4 - VONHELM ($1.97 in chips)
Seat 5 - ALEXJR1130 ($2.96 in chips)
Seat 6 - POMBA ($1.71 in chips)
Seat 1 - OURFARMPICA ($3.94 in chips)
HARGETML - Posts small blind $0.01
VONHELM - Posts big blind $0.02
*** POCKET CARDS ***
Dealt to OURFARMPICA
ALEXJR1130 - Calls $0.02
POMBA - Folds
OURFARMPICA - Raises $0.06 to $0.06
MAD73 - Folds
HARGETML - Raises $0.09 to $0.10
VONHELM - Folds
ALEXJR1130 - Calls $0.08
OURFARMPICA - Calls $0.04
*** FLOP *** [4h Jd 10d]
HARGETML - Checks
ALEXJR1130 - Bets $0.12
OURFARMPICA - Calls $0.12
HARGETML - Raises $0.24 to $0.24
ALEXJR1130 - Calls $0.12
OURFARMPICA - Calls $0.12
*** TURN *** [4h Jd 10d]
HARGETML - Checks
ALEXJR1130 - Checks
OURFARMPICA - Bets $1.52
HARGETML - Raises $3.04 to $3.04
ALEXJR1130 - Folds
OURFARMPICA - All-In(Raise) $2.08 to $3.60
HARGETML - All-In $0.43
OURFARMPICA - returned ($0.13) : not called
*** RIVER *** [4h Jd 10d Ah]
*** SHOW DOWN ***
OURFARMPICA - Shows
HARGETML - Shows [10s 10c] (Full house, tens full of fours)
HARGETML Collects $7.59 from main pot
*** SUMMARY ***
Total Pot($7.98) | Rake ($0.39)
Board [4h Jd 10d Ah 4s]
Seat 1: OURFARMPICA HI:lost with Straight, ten to ace [Ks Qs - B:Ah,P:Ks,P:Qs,B:Jd,B:10d]
Seat 2: MAD73 (dealer) Folded on the POCKET CARDS
Seat 3: HARGETML (small blind) won Total ($7.59) All-In HI:($7.59) with Full house, tens full of fours [10s 10c - P:10s,B:10d,P:10c,B:4s,B:4h]
Seat 4: VONHELM (big blind) Folded on the POCKET CARDS
Seat 5: ALEXJR1130 Folded on the TURN
Seat 6: POMBA Folded on the POCKET CARDS
"I got the bithes..."
csopi712009-12-12 18:53:37
Hát a Party Pókeren én kifejezetten örűlnék egy ilyen Bad Beat-nek.
Előzmény: Sziki23
[size=5] Sziasztok! Életem eddigi legnagyobb Bad Beat-ét szeretném bemutatni:
kézben :)

Na szoval
Gyüjjőn a flop
Na mmondom neeee...mit adjak elő ebből?Jobb lessz a passzolás...
Erre rámemeltekegy 100ast és visszaemeltem majd call-t kaptam
jőn a turn:
Mondom ez jó mert arra gondoltam ha van a sránál gy Full akkor elég sok chipet képes beáldozni a lapjaiért...
Hyvok egy kicsit...Srác visszahiv...Reraise-re Reraise...Erre All in-t hivtam mert a zsetonjainak nagy része már benn volt a potba...
Természetes callozott...
River:
Mutatásnál vigyorogtam,mint hülyegyerek a múzeumba...Azt láss csodát:
Remélem mondanom se kell,hogy milyen ideges lettem szóval a billentyüzet párosodni probált a fallal és kb 1 napig nem voltamhajlandó játszani...
Sziki232009-12-10 19:27:08
[size=5] Sziasztok! Életem eddigi legnagyobb Bad Beat-ét szeretném bemutatni:
kézben :)

Na szoval
Gyüjjőn a flop
Na mmondom neeee...mit adjak elő ebből?Jobb lessz a passzolás...
Erre rámemeltekegy 100ast és visszaemeltem majd call-t kaptam
jőn a turn:
Mondom ez jó mert arra gondoltam ha van a sránál gy Full akkor elég sok chipet képes beáldozni a lapjaiért...
Hyvok egy kicsit...Srác visszahiv...Reraise-re Reraise...Erre All in-t hivtam mert a zsetonjainak nagy része már benn volt a potba...
Természetes callozott...
River:
Mutatásnál vigyorogtam,mint hülyegyerek a múzeumba...Azt láss csodát:
Remélem mondanom se kell,hogy milyen ideges lettem szóval a billentyüzet párosodni probált a fallal és kb 1 napig nem voltamhajlandó játszani...
""Ami nem öl meg az megerősit.""
Lelzli902009-12-03 22:51:55
EZ MIEZ?????

$10.00 USD NL Texas Hold`em - Thursday, December 03, 10:10:29 ET 2009
Table Keid V (Real Money)
Seat 6 is the button
Seat 1: barryckelo ( $6.80 USD )
Seat 2: AronSanto ( $16.30 USD )
Seat 3: Lusche 2 ( $11.45 USD )
Seat 4: Studsboll90 ( $9.85 USD )
Seat 5: tony222 ( $20.75 USD )
Seat 6: Lezli90 ( $10.00 USD )
barryckelo posts small blind [$0.05 USD].
AronSanto posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Lezli90
Lusche 2 folds
Studsboll90 folds
tony222 raises [$0.30 USD]
Lezli90 raises [$0.90 USD]
barryckelo calls [$0.85 USD]
AronSanto calls [$0.80 USD]
tony222 calls [$0.60 USD]
** Dealing Flop **
barryckelo checks
AronSanto checks
tony222 checks
Lezli90 bets [$3.00 USD]
barryckelo folds
AronSanto calls [$3.00 USD]
tony222 folds
** Dealing Turn **
AronSanto checks
Lezli90 bets [$6.10 USD]
AronSanto calls [$6.10 USD]
** Dealing River **
AronSanto shows
Lezli90 shows
AronSanto wins $20.75 USD from main pot
Janeee2009-12-03 10:21:46
Sziasztok!

-t kaptam kézbe, amivel rendre buktam, 1x tudtam behúzni a kasszát. Ennek fényében az osztott 
mosolyt csalt az arcomra, majd miután emelésemre egy jókora 3betet kaptam, boldogan mentem 4bet allin.
Az ellenfelem kiterített 
-ja fokozta elégedettségem, hisz végre nyerő kezet szoprongathatok. Ezt kb 3 másodpercig éreztem, hisz a flopp a következő volt:

amely a hirtelen sokk után újra felcsillantotta a győzelem reményét.
....SPLIT...
Tegnap velem is megesett egy "mulatságos" party, gondoltam megosztom veletek
Volt a session nek egy része, mikor kb 1 óra alatt 6
Ekkor jött a "Na b**meg", mihelyt ezt kigondoltam, már esett is a turn:
Ami ki is tartott a riverig:
Mondanom se kell hogy eddig tartott a játékom tegnap, a sorozatos bad beatek után ezt már nem tudtam feldolgozni.
Remélem ma már jobban sikerül a játék.
GL mindenkinek!
CsKovács2009-12-02 20:04:22
A4o ellen valamiért sokkal jobban fáj a BB, mert szenny lappal adják az allin-t, egy AK, vagy AJ ellen már nem is érzek fájdalmat. De az A high tényleg durva. Ez tényleg olyan érzés, mint a győzelem, nem lehet megszokni!
"Life`s a coinflip..."
Előzmény: kiscanya
Sziasztok,

a lapom, az ellené 
, preflopp allin/call, és a board a következő 

, akkor az mulatságos szerintettek?? :):)
Ha
Nem volt őszinte a mosolyom... és ez csak a jéghegy csúcsa volt aznap!!
Mert még ha esik az ász, azt mondom oké, de így... ász kísérővel megvert... ilyen is csak velem... :(
Dr.2009-12-02 15:51:40
Sajnos csak hozzászokni lehet, bár talán még az sem teljesen igaz. Ha nagyon sokat játszol, vagy inkább úgy mondom hogy egyszerre sok asztalon, akkor annyira nem tűnik fel 1-1 bb.
Sziasztok,

a lapom, az ellené 

Ha
Mert még ha esik az ász, azt mondom oké, de így... ász kísérővel megvert... ilyen is csak velem... :(
Dirrdurr2009-12-02 12:57:39
:(( nagyon nem
Sziasztok,

a lapom, az ellené 

Ha
kiscanya2009-12-02 11:57:00
Sziasztok,

a lapom, az ellené 

Ha
Dr.2009-12-01 12:07:41
Csak azért másolom be ide, mert nekem egy elég emlékezetes leosztás volt. Gondolom másokkal nap mint nap előfordul több ilyen, de keveset játszó emberként jól éltem meg. :)

(a pair of Queens)
(a pair of Queens - Ace kicker)
and lost with a pair of Queens
and won (3690) with a pair of Queens
Table `213973164 106` 6-max Seat #6 is the button
Seat 1: kimlene (6015 in chips)
Seat 2: Lampie07 (2575 in chips)
Seat 3: ALJGRA (3005 in chips)
Seat 4: Vendelbo83 (3755 in chips)
Seat 5: ckj30 (5300 in chips)
Seat 6: HERO (4355 in chips)
kimlene: posts small blind 30
Lampie07: posts big blind 60
*** HOLE CARDS ***
Dealt to HERO
ALJGRA: calls 60
Vendelbo83: folds
ckj30: folds
HERO: raises 180 to 240
kimlene: folds
Lampie07: folds
ALJGRA: calls 180
*** FLOP ***
ALJGRA: checks
HERO: checks
*** TURN ***
ALJGRA: checks
HERO: bets 240
ALJGRA: raises 240 to 480
HERO: calls 240
*** RIVER ***
ALJGRA: bets 1080
HERO: calls 1080
*** SHOW DOWN ***
ALJGRA: shows
HERO: shows
HERO collected 3690 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot 3690 | Rake 0
Board [Qs 4c Qd 6s 5h]
Seat 1: kimlene (small blind) folded before Flop
Seat 2: Lampie07 (big blind) folded before Flop
Seat 3: ALJGRA showed
Seat 4: Vendelbo83 folded before Flop (didn`t bet)
Seat 5: ckj30 folded before Flop (didn`t bet)
Seat 6: HERO (button) showed
BT862009-11-30 01:59:24
0,53... 200-ból 1-szer...
Előzmény: CsKovács
Ja, rosszul írtam, nem 1,96, hanem 5,3%. Tehát kb. 20ból egyszer fordul elő ilyen.
CsKovács2009-11-28 20:03:03
Ja, rosszul írtam, nem 1,96, hanem 5,3%. Tehát kb. 20ból egyszer fordul elő ilyen.
"Life`s a coinflip..."
Pepe, láttam már ezt a videót, ami az esély kiszámítását illeti: 0,27*0,27*0,27*0,27*100= 1,96%
0,27 a 4.en meg 0,53 tehát azt jól mondtad.
Romsynak igaza van, mivel ugyanazokat a lapokat már nem mutatják, így szintén Patrik esélyei nőnek, a végén kb. 80% is lehetett.
Ahoz, hogy mind a 4x Patrik nyerjen 28.39% esély volt. A "fair" úgy lett volna, ha 3x Patrik, 1x pedig ellenfele nyer.
CsKovács2009-11-27 16:54:37
Pepe, láttam már ezt a videót, ami az esély kiszámítását illeti: 0,27*0,27*0,27*0,27*100= 1,96%
0,27 a 4.en meg 0,53 tehát azt jól mondtad.
Romsynak igaza van, mivel ugyanazokat a lapokat már nem mutatják, így szintén Patrik esélyei nőnek, a végén kb. 80% is lehetett.
Ahoz, hogy mind a 4x Patrik nyerjen 28.39% esély volt. A "fair" úgy lett volna, ha 3x Patrik, 1x pedig ellenfele nyer.
"Life`s a coinflip..."
Előzmény: iteo
Előfordul az ilyen. Nézd meg EZT!
Robl-nak 27%-a van
Négyszer dobják ki a turn/rivert
Nem vagyok nagy matekzseni, úgyhogy nem tudom pontosan kiszámolni az esélyeit...
de vagy 0,27 a harmadikon (2%), vagy 0,27 a negyediken (0,5%)
Ha jól gondolom és jól emlékezek, akkor 0,27 a negyediken, vagyis fél %...Bejött neki 262.000 $-ért...That`s poker :)
Dirrdurr2009-11-27 15:15:24
Az omaha a világ legbetegebb játéka. OMFG!
Jó példa a "csal az online rng" témára is.
Robl-nak 27%-a van
Nem vagyok nagy matekzseni, úgyhogy nem tudom pontosan kiszámolni az esélyeit...
Ha jól gondolom és jól emlékezek, akkor 0,27 a negyediken, vagyis fél %...Bejött neki 262.000 $-ért...That`s poker :)
xedoxen2009-11-27 14:19:28
Ez nagyon beteg hand, mind a 4 turn+river kombót behúzni. Antonius szempontjából óriási badbeat.
"Itt nincs rake a mínuszt a játékodban keresd!"
Romsy2009-11-27 10:07:09
így számolva 0,27^4, de mindig egyre kevesebb az equityje az egyre több dead card miatt, így valójában még ennél is kevesebb kicsit.
"Poker is a video game!"
Robl-nak 27%-a van
iteo2009-11-27 01:24:22
Robl-nak 27%-a van
Ahány 90%-10%-et bukok mostanában, annak az esélye lehet kb. 0,3%...
Tornán 3xos zsetonom volt (ha duplázok ITM), emelnek elöttem AK-val reraise allinozok gyerek call Különbőző színű JK-jára jött a backdoor flush... De így kiestem a versenyről.
CsKovács2009-11-26 18:38:35
Ahány 90%-10%-et bukok mostanában, annak az esélye lehet kb. 0,3%...
Tornán 3xos zsetonom volt (ha duplázok ITM), emelnek elöttem AK-val reraise allinozok gyerek call Különbőző színű JK-jára jött a backdoor flush... De így kiestem a versenyről.
"Life`s a coinflip..."
Dirrdurr2009-11-26 14:35:19
Ne minraiselj, és hívjál turnön.
Előzmény: crochodil
http://weaktight.com/1728500
crochodil2009-11-26 12:38:20
http://weaktight.com/1728500
"Kapol!!"
marko2009-11-02 06:15:16
Figyelt a stack-jére, minden utcára hagyott a kacsa...
Előzmény: crochodil
http://weaktight.com/1644119
comment nélkül
crochodil2009-10-31 12:14:58
http://weaktight.com/1644119
comment nélkül
"Kapol!!"
jaki2009-07-21 16:24:43
szerintem feladtam
jaki2009-07-21 16:23:57
a kutya meg a macska.... nem akarja!
]
]
] 
]

(Ász és Hatos két pár)
(full house, Négyes full Ász párral)
és nyert (10691) ezzel: full house, Négyes full Ász párral
és veszített ezzel: Ász és Hatos két pár
utoljára:
Asztal `180909312 9` 9-max #2 szék a button
1 szék: chaseral (2710 zseton)
2 szék: 1GASTON1 (6625 zseton)
3 szék: ptrmcnamara (1935 zseton)
6 szék: Upszi (4958 zseton)
7 szék: LULZ OWNED (3817 zseton)
8 szék: PrimoAA (940 zseton)
9 szék: 0Idmanriver (4100 zseton)
chaseral: berakja az antét 30
1GASTON1: berakja az antét 30
ptrmcnamara: berakja az antét 30
Upszi: berakja az antét 30
LULZ OWNED: berakja az antét 30
PrimoAA: berakja az antét 30
0Idmanriver: berakja az antét 30
ptrmcnamara: berakja a kisvakot 125
Upszi: berakja a nagyvakot 250
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott Upszi [
LULZ OWNED: dob
PrimoAA: dob
0Idmanriver: megad 250
chaseral: dob
1GASTON1: megad 250
ptrmcnamara: dob
Upszi: passzol
*** FLOP *** [
0Idmanriver: nyit 250
Upszi: emel 1000 eddig 1250
0Idmanriver: dob
1GASTON1: emel 5095 eddig 6345 és all-in ment
Upszi: megad 3428 és all-in ment
Meg nem adott tét (1667) visszajuttatva neki: 1GASTON1
*** TURN *** [
*** RIVER *** [
*** MUTATÁS ***
Upszi: mutat
1GASTON1: mutat
1GASTON1 begyűjtött 10691 ebből: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 10691 | jutalék 0
Asztal [6c Ad Kh 4d 4c]
1 szék: chaseral dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
2 szék: 1GASTON1 (button) mutatott
3 szék: ptrmcnamara (kisvak) dobta előtt Flop
6 szék: Upszi (nagyvak) mutatott
7 szék: LULZ OWNED dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
8 szék: PrimoAA dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
9 szék: 0Idmanriver dobta ezen: Flop
jaki2009-07-21 16:19:00
valami összekavarodott a beillesztésnél. na mégegyszer:

(Ász és Hatos két pár)
PokerStars Leosztás #30692087918: Verseny #180909312, $1.00+$0.10 Hold`em No Limit - Szint XI (125/250) - 2009/07/21 3:35:51 CET [2009/07/20 21:35:51 ET]
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott Upszi
*** FLOP ***
*** TURN ***
*** RIVER ***
*** MUTATÁS ***
*** ÖSSZEGZÉS ***
Asztal [6c Ad Kh 4d 4c]
jaki2009-07-21 16:16:36
Mondjuk úgy, hogy mulattságos... :) (én annyira nem nevettem) Azért a leírás előtt hozzáteném összehasonlítás képpen, hogy ha két játékos van partiban, akkor flop után az 1 out esélye kb 2.2%. (hányszor hallani ugye a híres mondatot, hogy "és leesett az 1 outja!") Na, a következő partiban az ellenfél flop utáni nyerési esélye egészen pontosan 0.3%!!! (split nélküli nyerési esélye)

(Ász és Hatos két pár)
PokerStars Leosztás #30692087918: Verseny #180909312, $1.00+$0.10 Hold`em No Limit - Szint XI (125/250) - 2009/07/21 3:35:51 CET [2009/07/20 21:35:51 ET]
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott Upszi
*** FLOP ***
*** TURN ***
*** RIVER ***
*** MUTATÁS ***
*** ÖSSZEGZÉS ***
Asztal [6c Ad Kh 4d 4c]
Coroner2009-05-31 17:13:10
Ismét... :)
Remélem az összeset bebukom amit nektek kellene! De legalább egy 2. hely ....
AQ vs AT
Sok sikert a kintieknek
Coroner2009-05-31 16:56:43
Már tényleg csak röhögök.... 3.4 sng stars
[flash=400,265]http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=565381[/flash]
floppon volt 99.7% a nyerési esélyem! lolEz az
Ricsi2009-05-27 08:25:38
Bár belefért volna egy nagyobb emelés, de ezt magasabb téteken eldobják. Ha már ez történt preflop, nem volt mit tenni a floppon. Ott pech egyszerűen.
Valójában pontosan az ilyen játékosok láttán dörzsölöd a tenyered hiszen belőlük lehet jól megélni.
Előzmény: hirudo
Hát igen de AA val lehet nagyobbat kellett volna emelnem, most már bánom de egyébként szerintem 500-at is megadott volna....
hirudo2009-05-27 08:19:38
Hát igen de AA val lehet nagyobbat kellett volna emelnem, most már bánom de egyébként szerintem 500-at is megadott volna....
"I got the bithes..."
Előzmény: rezsinnyu
Hidd el, nem lesz a pókerből milliomos!
rezsinnyu2009-05-26 21:39:22
Hidd el, nem lesz a pókerből milliomos!
"Hmmm... - gondolta Stirlitz"
hirudo2009-05-26 19:53:42
5 players
[SB] laureent671 (1680)
[BB] gdf (1800)
[1] spoutnikone (1345)
[2] teQuib (1305)